webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Engelse week levert vier punten op

VV Noordwolde 1
Noordwolde zal er aan moeten wennen om de komende weken regelmatig meer dan een wedstrijd per week te “moeten” spelen. Nu is men op de helft van de competitie en dat is bereikt op 24 maart j.l.


Nadat ONR geen echte problemen opleverde , konden we aan de bak tegen twee fusieclubs. Allereerst dinsdagavond in Appingedam tegen DVC Appingedam. En afgelopen zaterdag tegen de koploper HFC ’15 uit Hoogkerk.
In Appingedam was het vanaf het begin een hoog tempo en vond ik de puntenverdeling wel terecht. De Damsters kwamen op voorsprong door een mooie hoge voorzet van rechts, die bij de tweede paal ongehinderd en tegendraads kon worden ingekopt door Danny Kok. Noordwolde had een snel antwoord, want ongeveer een minuut later werd Jesse de diepte ingestuurd en ook hij wist wel raad met de geboden kans. Een schuiver in de verre hoek betekende de gelijkmaker. Het tempo bleef hoog. In de tweede helft kwamen we op voorsprong door Dannick. Na een solo van Laurens over het halve veld leek hij te stranden rondom de 16 . De bal bleef “hangen” en daar profiteerde Dannick van. Hij haalde uit en de bal was te hard voor de Damster goalie. Dat was in de 53ste minuut. Zou het lukken om deze voorsprong te behouden?! Dat lukte tot de 71ste minuut. Na een soloactie op links van de Doan ( Ibraimi ) van DVC kon hij de 2-2 op het scorebord laten verschijnen. Daarna had Noordwolde misschien en strafschop kunnen krijgen, maar had DVC de pech, dat keeper Benjamin een heel knappe redding verrichte door een verre boogbal over te tikken. De temperatuur was koud, maar het was een hartverwarmende wedstrijd. O ja, de eindstand was 2-2.

Zaterdag was de koploper op bezoek in Noordwolde. De kou was uit de lucht en dan wel letterlijk. Toch onder de Noordwolde-aanhang weer een aantal oud-Noordwoldemensen , die nieuwsgierig waren naar de verrichtingen, ook weer in dit seizoen, van ons eerste. En de gasten uit Hoogkerk hadden ook veel supporters bij zich. We zagen in de eerste helft een feller HFC ’15. Noordwolde kwam toch ietwat ongelukkig op achterstand: Ewout werd “gehinderd”, maar de scheids liet doorgaan. Uit de pass die volgde schoot Fabian de Vries hard en laag raak. Noordwolde stelde daar minder tegenover en dezelfde Ewout werd nu echt de pechvogel van de middag. Bij het meelopen met een aanvaller maakte hij een overtreding , net binnen de 16. Scheidsrechter Nijboer wees naar de stip en de Boersema van de gasten ( Stephan ) wist daar wel raad mee. Ondanks een tip van de kant richting Benjamin was deze kansloos bij de ingeschoten strafschop. Vreugde alom bij de HFC ers ! Dit was ook de ruststand. Vlak na de rust drong Noordwolde aan en kon Jesse 2-1 aantekenen. De spanning was terug, Noordwolde rook kansen. Mike Steenbergen maakte aan de kansen een eind door tussen twee verdedigers de bal geplaatst in de hoek te schieten. Daarna wel dreiging van Noordwolde. Hierdoor kwam er bij Noordwolde achterin meer ruimte. De 1-4 werd de genadeklap. Vanaf circa 25-30 meter maakte Hossein Roghani met een mooie boogbal een eind aan onze illusies. Daarna werd het net geen open huis : Frank Volkers schoot de 1-5 binnen en wie missen we nog ? Juist ja, Johan Honebeek maakte de 1-6. Kon Noordwolde het vorige seizoen nog twee keer winnen van HFC, dit jaar was er geen eer te behalen..uit met 6-0 de boot in en in Noordwolde dus met 1-6. Hebben we tegen de toekomstige kampioen gespeeld ...?!


Tags: VVN1 | wedstrijdverslagen

 

Voetbalzone.nl - Nieuws

Laatste VVN-berichten

Team Menu
VVN 1 - Teaminfo

Leider(s):


Trainer:

  • Bennie de Jong
    06-23550657

Assistent-trainer:

  • Jorrit Borgman
    06-21193225

Trainingstijden:

Leden:

Benjamin van Aurich
Piet Kersten
Jorrit Dijkstra
Ewoud Boersema
Patrick Meima
Dannick Meima
Laurens Groeneveld
Bart Hollink
Antonie Buist
Jesse Hijlkema
Silvan Havinga
Ruben Rutgers
Peter Laning
Joram Wijnstra
Michael Mulder

Zie trainingsschema


Jarigen - GEFELICTEERD !
 
Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2