Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Wat gebeurde er de laatste weken rondom ons eerste ?

VVNoordwolde Smart Logo.ORG
Ons eerste team zorgt ook dit seizoen wederom voor spanning en sensatie op de Groninger velden...
Na de nederlaag tegen Be Quick werd er ingehaald thuis tegen Onstwedder Boys; dat gebeurde met een zevenklapper, namelijk 7-1.
4 dagen later was de return en daar namen de Oostgroningers gedeeltelijk sportieve revanche. Noordwolde speelde met 1-1 gelijk en zag Jorrrit met rood van het veld worden gestuurd.
De dinsdag daarop weer een doordeweekse inhaalwedstrijd, uit tegen Mamio. Daar zou Mamio wel 15 kansen hebben gehad en Noordwolde 4. Des te opmerkelijker is het, dat de drie punten met de ene Bennie mee naar Noordwolde gingen en de andere Bennie , van Mamio, zijn team met 2-3 zag verliezen. Thuis, het was de eerste competitiewedstrijd, werd Noordwolde behoorlijk zoek gespeeld door de stadjers. Ik las de uitslag van 24 april op voetbalnoord en dacht : “Hou ken dat nou ?”

Op 28 april de thuiswedstrijd tegen Glimmen. Ondertussen missen we ook voor een aantal maanden Dannick, die een stage op Sint Maarten heeft . En ik vond Tynaarlo al ver als stagiaire... Deze wedstrijd was op de derde Koningsdag, bij wijze van spreken. De lintjesregen was geweest , de echte regen kwam in de tweede helft. Onze oud-voorzitter, Peter van der Wal, kreeg een lintje voor onder andere het genoemde voorzitterschap van onze club. Alsnog gefeliciteerd ! De wedstrijd had een brilstand en dat was de verdienste van de achterhoedes. Van beide kanten lukte het maar niet om de tegenstander op het verkeerde been te zetten. Voor Glimmen werd er wel gescoord, maar dat was met de hand en dat mag meestal niet.. Onze keeper kon een paar keer op het gladde veld laten zien, dat zijn reflexen goed waren. Vooral de tweede helft golfde het spel op en neer, maar het ene punt was het hoogst haalbare.
Op de dag van de arbeid mocht Noordwolde weer inhalen en nu tegen Niekerk. Deze wedstrijd werd eerder vastgesteld, maar toen uitgesteld wegens het overlijden van de moeder van Ewout. Er zijn belangrijkere dingen in de wereld dan een voetbalwedstrijd. Dus dinsdagavond jl de tweede wedstrijd tegen Niekerk. Roy was zaterdag ook al gesignaleerd en iemand zei : “Ben je hier undercover ?”... Net als uit tegen ONR had Noordwolde een flitsende start. Door een overtreding tegen Jesse mocht Silvan de elfmeter benutten en uit een verre pass van Marco kon Jesse profiteren van een fout van de keeper. Beheerst schoot hij de bal in het lege doel. Laurens had pech dat de bal in kansrijke positie na een vlotte combinatie te ver van zijn voet sprong . Laurens had nog meer pech.. Goed bezig met een sterke serie wedstrijden viel hij geblesseerd uit .Niekerk herpakte zich wel, combineerde beter, maar Noordwolde kwam niet echt in gevaar. Linksback Joram zorgde voor 3-0 . Hij stoomde op langs de lijn, passte naar Silvan , die op zijn beurt de diepgaande Joram weer aanspeelde en die rondde deze aanval uit het boekje perfect af! Het laatste doelpunt van Noordwolde op deze avond was ook fraai: op de rand van de 16 kreeg Silvan de bal voor de voeten en hij raakte de bal in het hart en met een mooie volley scoorde hij 4-0. Wat een weelde. Na de rust drong Niekerk natuurlijk nog meer aan. De eindstand werd bepaald door een terugspeelbal van Antonie; Niekerk pikte die op en uit de voorzet kon Hidde Kijf 4-1 scoren. Schrale troost, Antonie: bij Bayern Munchen wordt ook wel eens teruggespeeld. Het bleef bij 4-1 en hierdoor zijn we geklommen naar de vierde plaats.
Afgelopen zaterdag is er met 9-1 gewonnen van Boerakker. Rust 5-0 . Mooie uitgespeelde doelpunten en de mooiste was van Bart Hollink . Een schot van 25 meter in de verre benedenhoek !

Tags: VVN1 | wedstrijdverslagen

Voetbalzone.nl - Nieuws