VVN 35 2017 2018

vlnr
Hans Boersma, Erik Rasker, Johannes Weening, Peter Zwarts, Alje Woltjer, Jan Jaap Bouwman, Jan Huisman ( voor zitter VVN), Erwin Jonker, Hans de Graaf, Roel Stoelvoort, Foppe de Jong, Tim van der Stege.
Op de foto ontbreken: Siebrand van der Wal, Sander Droog en Jepko van Roon.

Noordwolde 35+ verrast vriend en vijand in Ten Post

VV Noordwolde 35+
20 april 2018:

vv Noordwolde 35+ – GEO 35+ : 0-0
vv Noordwolde 35+ – Bedum I 35+ : 2-2
vv Noordwolde 35+ – ZEC 35+ : 2-1
vv Noordwolde 35+ – TEO 35+ : 2-1

Met goede moed en veel voetbalplezier vertrok onze ploeg vrijdagavond naar Ten Post. En dan is het altijd lekker als je na afloop als winnaar van de avond weer voldaan naar huis terugkeert. De 3e helft hebben we altijd in de knip, maar de 1e en 2e helft verlopen soms wat moeizamer. Maar afgelopen vrijdag vielen de puzzelstukjes precies in elkaar. Er werden mooie aanvallen op de mat gelegd, zuiver gepast en de linies sloten dit keer goed aan. En we werden ook nog eens uitbundig aangemoedigd door onze mega supporter Marten Jonker. Dat was vast het ontbrekende puzzelstukje tot succes.

De avond werd nog voorzichtig begonnen tegen GEO. We wilden voorkomen dat we weer door hun snelheid verrast werden. Daarom werd er gedreven en geconcentreerd gespeeld. Kansen werden nauwelijks weggeven, terwijl onze aanvallen er veelbelovend uit zagen. Met iets minder ontzag hadden we deze wedstrijd kunnen winnen. Maar goed, het eerst punt van de avond was binnen.

Noordwolde 35+ beleeft een mooie start

VV Noordwolde 35+Vrijdag 15 september 2017:

-   TEO 35+ - Noordwolde 35+ (1-1)
      -   Engelbert 35+ - Noordwolde 35+ (0-0)
      -  Noordwolde 35+ - Bedum 35+  (0-5)

Vrijdagavond 15 september begon VV Noordwolde 35+ optimistisch aan het nieuwe seizoen. Daar was al ook reden voor, want met Tim van der Stege, Roel Stolvoort en Jan Jaap Bouwman waren er drie goede, nieuwe spelers bijgekomen.

De eerste wedstrijd werd er gespeeld tegen TEO. De wedstrijd was redelijk in evenwicht en met Erik Rasker als uitstekende keeper in de goal bleef het lang 0-0. Toen ontsnapte Jan Jaap aan de aandacht van de verdediging van TEO en hij scoorde beheerst. Het leek erop dat het 1-0 zou blijven, want Erik haalde alle ballen uit de goal en anders haalden de verdedigers de ballen weg. Via een prettige vrije trap van Tim leek Noordwolde uit te lopen naar 2-0, maar de keeper kon nog net de bal uit het doel werken. Helaas viel de 1-1 toch. Het was een ongelukkig schot dat onderweg nog van richting werd veranderd. Vervolgens was er te weinig tijd om nog weer te scoren.

Voetbalzone.nl - Nieuws

Team Menu