VVN 35 2017 2018

vlnr
Hans Boersma, Erik Rasker, Johannes Weening, Peter Zwarts, Alje Woltjer, Jan Jaap Bouwman, Jan Huisman ( voor zitter VVN), Erwin Jonker, Hans de Graaf, Roel Stoelvoort, Foppe de Jong, Tim van der Stege.
Op de foto ontbreken: Siebrand van der Wal, Sander Droog en Jepko van Roon.

Noordwolde 35+ beleeft een mooie start

VV Noordwolde 35+Vrijdag 15 september 2017:

-   TEO 35+ - Noordwolde 35+ (1-1)
      -   Engelbert 35+ - Noordwolde 35+ (0-0)
      -  Noordwolde 35+ - Bedum 35+  (0-5)

Vrijdagavond 15 september begon VV Noordwolde 35+ optimistisch aan het nieuwe seizoen. Daar was al ook reden voor, want met Tim van der Stege, Roel Stolvoort en Jan Jaap Bouwman waren er drie goede, nieuwe spelers bijgekomen.

De eerste wedstrijd werd er gespeeld tegen TEO. De wedstrijd was redelijk in evenwicht en met Erik Rasker als uitstekende keeper in de goal bleef het lang 0-0. Toen ontsnapte Jan Jaap aan de aandacht van de verdediging van TEO en hij scoorde beheerst. Het leek erop dat het 1-0 zou blijven, want Erik haalde alle ballen uit de goal en anders haalden de verdedigers de ballen weg. Via een prettige vrije trap van Tim leek Noordwolde uit te lopen naar 2-0, maar de keeper kon nog net de bal uit het doel werken. Helaas viel de 1-1 toch. Het was een ongelukkig schot dat onderweg nog van richting werd veranderd. Vervolgens was er te weinig tijd om nog weer te scoren.

De tweede wedstrijd was tegen Engelbert. Ook het vorige seizoen moest Noordwolde aantreden tegen deze ploeg en dat liep meestal niet goed af. Het leek nu dezelfde kant op de gaan, maar wonder boven wonder bleef het doel schoon. De linkspoten Foppe de Jong, Johannes Weening en Hans Boersema haalden aan de linkerkant de angel behoorlijk uit de rechterkant van de tegenstander en het sterke blok achterin met Tim, Peter Zwarts, Hans de Graaf en Alje Woltjer werkten vele ballen weg. Eerlijk is eerlijk: Engelbert had een doelpuntje verdiend, maar wederom groeide Erik Rasker uit tot man van de wedstrijd. Werkelijk alles haalde hij uit de goal, dus na afloop kwamen de spelers van Engelbert hun complimenten overbrengen aan de keeper van Noordwolde. Voorin speelde zich nog een merkwaardig incident af: in een kopduel kwamen de spelers Erwin Jonker en Jan Jaap Bouwman in botsing. Jan Jaap moest de wedstrijd staken met een blessure aan de neus.

De laatste wedstrijd was tegen het tweede team van Bedum. Dat team bleek een flinke maat te groot. Er werd van alles geprobeerd, maar Bedum liep erg makkelijk door de verdediging en het regende doelpunten. Uiteindelijk stokte de teller bij vijf doelpunten. Noordwolde kreeg nog een levensgrote kans, maar ook de keeper van Bedum bleek goed op de been te blijven toen Johannes recht op hem af kwam.

Al met al was het een mooie voetbalavond. Over twee weken treffen de ploegen elkaar weer. Noordwolde hoopt dan weer wat beter voor de dag te komen en hopelijk blijven de spelers de komende weken heel. Uit de wandelgangen bleek nog dat Noordwolde de eer hoog hield tijdens de derde helft. Het schijnt nog lang onrustig te zijn geweest in de kantine onder het genot van bier met een heerlijke gehaktbal.

Tags: VVN35+ | wedstrijdverslagen

Voetbalzone.nl - Nieuws