Maak snel een foto en stuur hem naar de VVN-webmaster !

Eerste seizoenshelft van Noordwolde JO15-1

VV Noordwolde onder 15
Na een moeizame start in de beker en ook een nederlaag in de competitie tegen Middelstum (5-1) hebben de toppers van de onder 15 hun rug gerecht en kwam er een ongeslagen reeks van maar liefst 5 competitie wedstrijden! Dit met de geweldige cijfers 15 punten, 19 doelpunten voor en slechts 7 tegen.

VVN JO15-1 2016-2017 NajaarTegen een veel ouder en groter Omlandia/GEO kwamen we nog iets te kort. Deze nederlaag is echter weggespoeld met een 13-2 overwinning op SJO DVC en een 6-2 overwinning op DIO Groningen. Hierdoor is de onder 15 keurig geŽindigd op een 3 plaats met 21 punten en een doelgemiddelde van +23!

Doordat we een zeer smalle selectie van 13 spelers hadden hebben we regelmatig een beroep moeten doen op versterking vanuit de onder 13 en de onder 17. Leiders en spelers van deze elftallen (nogmaals) bedankt voor de hulp.

Het seizoen hebben wij door inzet van de spelers (verkopen van grote club actie loten) en de mensen die een lot hebben gekocht in stijl kunnen afsluiten met prachtige nieuwe tenues! (De tenues zijn aangeschaft met de opbrengst van de loten).
Ze zijn gelijk goed ingewijd met een 6-2 overwinning! We hopen dat er na de winterstop nog vele overwinningen mogen volgen!

Groeten,
Ivo Nieborg, Trainer onder 15.
Marleen Helder, Bas Hofman, Roelof de Haan

Tags: VVNJO15-1 | wedstrijdverslagen