Sponsorloop E- en F-pupillen groot succes!

VV Noordwolde Sponsorloop 2014
Al moet ik heel eerlijk bekennen dat ik de opkomst nog graag wat groter had gezien, toch ben ik supertrots op de kinderen die wl mee hebben gelopen. Want wat hebben zij hun best gedaan met het vinden van sponsors en het lopen van zoveel mogelijk rondjes! Noor en Ellen Hofman hadden maar liefst ieder 34 sponsors gevonden en kregen dan ook heel verdiend na afloop een mooie FC Groningen bal. Ook nog even leuk om te vermelden is dat Gido Bcker de meeste rondjes heeft gelopen. Hij had maar liefst 17 stempels op zijn kaart en heeft zijn sponsors daarmee waarschijnlijk flink op kosten gejaagd! Allemaal heel leuk en aardig maar het ging de organisatie natuurlijk om het eindresultaat en dat mag zeker genoemd worden want er werd globaal geteld maar liefst 1.400,00 bij elkaar gelopen. Hartelijk dank hiervoor toppers!
Het geld mag samen met het sponsorformulier worden ingeleverd bij de contactpersonen van de teams en is er geen contactpersoon bekend, mag het bij mij worden ingeleverd.

Plopperdeplopperdeplop!

bakker blok letens makelaars sponsor vv noordwolde