Veilingactie groot succes !!

VVN veiling
De op 24 mei gehouden acties om geld binnen te halen voor de club zijn zeer succesvol geweest. Hoewel nog niet al de toegezegde bedragen ontvangen zijn, blijkt dat de acties in totaal ruim 8700,- opgebracht hebben.

Naar verwachting levert de sponsorloop ongeveer 1400,- euro op. De veiling van goederen en diensten bracht 3760,- op, terwijl de "Heitje voor een Karweitje"-actie, de tombola en de wafelverkoop samen zo'n 850,- in het laatje brachten. Verder is er voor een bedrag van 2750,- aan donaties toegezegd.

Als alle toezeggingen gestand gedaan worden kan het bedrag nog hoger worden, want de voor de acties van de jeugd komt mogelijk nog geld binnen, terwijl een aantal goederen die niet verkocht zijn in de veiling nog via marktplaats te gelde gemaakt gaan worden.

Het bestuur dankt iedereen van harte voor zijn of haar inzet. Het is een fantastisch resultaat waarbij de grootste winst misschien wel is dat gebleken is dat vv Noordwolde door velen gedragen wordt. Hiermee kunnen we vooruit!