Kantinezaken

koffie
Deze week begint het voetbalseizoen weer bij Noordwolde en het is de bedoeling om de kantine open te hebben op alle trainingen en wedstrijden in de voorbereiding. We proberen met een klein groepje dit in ieder geval in de maand augustus te realiseren.

Ook zijn we druk bezig om naar het assortiment te kijken en misschien daar een aantal aanpassingen in aan te brengen. Suggesties hiervoor zijn van harte welkom.

Om in de kantine weer naar muziek te kunnen luisteren zijn we op zoek naar iemand die 2 boxen over heeft.
Ook zoeken we nog naar een vriezer met laden voor in de keuken (mag eventueel voor een redelijke vergoeding).

We hopen dat er ook goed gebruik wordt gemaakt van de opening van de kantine zodat we er met elkaar voor kunnen zorgen dat de VV Noordwolde weer een gezonde vereniging wordt met een gezellige kantine die altijd geopend is.

Voor suggesties over kantinezaken kunnen jullie ons altijd aanspreken in of buiten de kantine.
Hans Vos
Johan Katerborg
Annet Loonstra

bakker blok letens makelaars sponsor vv noordwolde