Grote Clubactie

Grote-Clubactie-VVN
VV Noordwolde doet mee aan de Grote Clubactie !
Hoewel de organisatie laat op gang kwam, zijn de materialen inmiddels verspreid en kunnen de jeugdleden aan de slag met het verkopen van loten.
Er is voor gekozen om hen nog niet met de werkelijke loten op pad te laten gaan, maar om de verkoop te registreren in verkoopboekjes. De koper kan dan kiezen of hij of zij de loten contant wil betalen of dat het bedrag via een eenmalige machtiging afgeschreven wordt. In het eerste geval worden de adresgegevens en het aantal loten in het boekje genoteerd en tekent de koper daarvoor. Hij of zij ontvangt dan later de loten en rekent die af met de verkoper. Nadeel hiervan is dat de verkoper twee keer langs moet komen, maar het voordeel is dat wij als club geen risico lopen met onverkochte loten. Want nu kunnen we precies het aantal loten bestellen dat we verkocht hebben. In geval van een eenmalige machtiging wordt ook het bankrekeningnummer genoteerd. Het bedrag wordt afgeschreven en de koper ontvangt zijn lotnummer(s) op het bankafschrift.

Door mee te doen aan Grote Clubactie hoopt vv Noordwolde een flink bedrag binnen te halen. Want van een verkocht lot ontvangen we maar liefst 80% van de kostprijs. Aangezien een lot 3,- kost, betekent dit dat de penningmeester 2,40 per verkocht lot kan bijschrijven !
De koper maakt kans op flinke prijzen, zoals de hoofdprijs van 100.000,- , een auto of een van de overige 211 prijzen. Zie daarvoor www.clubactie.nl.

Dus steun de club en koop loten als een jeugdlid van Noordwolde langskomt of vraag er om als er niemand aanbelt om namens onze club loten te verkopen!

Tags: actie | clubactie | loten | loting