webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Leuke en goed bezochte instuifmiddag bij de F-pupillen

VV Noordwolde instuif f
Alle F-pupillen mochten woensdagmiddag tijdens hun eigen training een vriendje of vriendinnetje meenemen en hier was met name bij de F3 goed gehoor aan gegeven waardoor we hier wel met een groep van 20 kinderen waren.
We begonnen met deze groep eerst met een spelparcours daarna volgde een grote partij en werd er vervolgens afgesloten met penalty schieten.
En hoe goed Bart en Laurens ook hun best deden, er waren toch spelers die het lukte om de penal erin te schieten. Nick Steinfoort wist ze er beiden in te schieten en werd hier dan ook de winnaar.

Bij zowel F2 als F1 werd er door de spelers voor gekozen om direct te starten met een partij en werd er bij beide teams ook afgesloten met penalty schieten. Bij deze beide teams stond Robert Bos (keeper D1) op doel. Bij de F2 bleek Matthijs Moedt de penalty koning en bij de F1 was dit Oeds Bouwsma. Alle winnaars kregen een lekkere medaille en voor alle spelers was er na afloop nog wat lekkers te snoepen.

Het was mede door de hulp van de keepers en een aantal ouders een zeer geslaagde middag en ik heb zo hier en daar toch weer wat leuk talent mogen spotten.
Nu hopen we uiteraard dat alle vriendjes en vriendinnetjes het zo leuk hebben gevonden dat ze nog een keer terugkomen en straks allemaal lid worden bij ons gezellige clubje!


Tags: instuif | pupillen

 

sportfysiotherapie lewenborg sponsor vv noordwolde

unive groningen sponsor vv noordwolde

IsoBakker Isolatie en Brandpreventie sponsor vv noordwolde

vaatstra installatiebedrijf bedum sponsor vv noordwolde

Jarigen - GEFELICTEERD !
 
Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2