Hulp gevraagd voor renovatie hoofdveld

VVN vrijwilligers
Geachte leden van vv Noordwolde

Zoals velen van jullie al weten, wordt het hoofdveld van vv Noordwolde deze zomer gerenoveerd. Het afgelopen jaar zag je al een grote hoop zand net voor het hoofdveld liggen. Deze grond zal over het hoofdveld worden verspreid nadat de graszode vernietigd is. Vervolgens zal het veld gecultiveerd, geploegd, bemest, geŽgaliseerd en opnieuw ingezaaid worden.
Het grootste gedeelte van dit werk zal worden uitbesteed aan een loonbedrijf, al zal de gemeente Bedum zelf ook het nodige doen.

Aan vv Noordwolde is gevraagd om de tegels en de afrastering rond het veld te verwijderen. De afrastering zal worden vervangen, de tegels zullen wij na de zomer terug plaatsen. Voor deze werkzaamheden zal de gemeente ons een financiŽle vergoeding geven.
Inmiddels hebben wij toegezegd deze werkzaamheden uit te voeren.

Maar ... voor het verwijderen van de tegels en afrastering hebben wij jullie nodig!
In de komende twee weken hebben we een drietal dagdelen gepland om dit werk te doen, te weten:
Donderdag 7 mei vanaf half zeven 's avonds
Zaterdag 9 mei vanaf negen uur 's ochtends
Dinsdag 12 mei vanaf half zeven 's avonds
Als iedereen twee uurtjes meewerkt op een dagdeel dan is de klus geklaard!
Wij roepen alle seniorenelftallen en de A- en B-junioren op om de mouwen op te stropen en minimaal een dagdeel uit te kiezen om te komen helpen. Zo maken vele handen licht werk. Als eenieder een dagdeel helpt komt deze klus niet op een klein aantal schouders terecht en wordt het een makkie. Het staat je vrij je broer, zus vader, moeder, vriend(in) of buurman mee te nemen om te helpen. Als er velen meehelpen is het niet alleen eerder klaar maar wordt het ook gezellig.
Wij adviseren om even aan je leider door te geven wanneer jij komt helpen zodat we weten wie wanneer komt.
Neem werkhandschoenen en een oude schep mee. Op dinsdag 12 mei zullen er twee tractoren aanwezig zijn voor het zware werk.
Het is fantastisch als wij deze klus met elkaar gaan klaren, alvast bedankt voor je hulp.

Peter van der Wal, Tjaart Mulder en Jan Laning

Tags: gebouwen | terreinen | vrijwilligers