Senioren: afspraken en selecties voor 2015-2016

VV Noordwolde Senioren

Afgelopen zaterdag 6 juni hebben wij met alle senioren een bijeenkomst gehad. Jammer genoeg was de opkomst niet groot en vandaar dat we de besproken punten graag nog even willen toelichten.

We hebben er met elkaar voor gekozen, net als afgelopen jaar, dat we met elkaar prestatiegericht/hoogst haalbare willen nastreven met elk senioren elftal.
Dat houdt in, dat elke speler er zelf voor moet zorgen dat hij zich in het elftal moet knokken.
Je hebt hier natuurlijk dan ook met teleurstellingen te maken. Toch verwachten wij van een ieder, dat je dan ook laat zien dat je ervoor blijft knokken in welk team dan ook.

Stand van zaken

1e selectie:

• Wim Mulder zou hier als assistent trainer toegevoegd gaan worden voor komend seizoen. Wim was al wat actief binnen de 1e selectie alleen heeft hij nu aangegeven er volledig voor te kunnen gaan.
  • We hebben een keeper trainer kunnen vinden voor de keepers. De keepertrainer gaat eerst 2 keer in de maand op de dinsdagen de trainingen verzorgen.
  • Beide leiders (Bauke en Tjaart) zullen ook komend seizoen actief blijven voor het 1e elftal en daar zijn we heel blij mee!
  • De selectie van het 1e elftal zal eerst uit 21 spelers bestaan.
    Later in de voorbereiding zal de groep naar 18 man worden terug gebracht en zullen de anderen die afvallen voorlopig voor de 2e selectie in aanmerking komen.

2e selectie:

• Zoals jullie weten zijn wij opzoek naar een trainer voor het 2e elftal. Wij zijn als organisatie/club hier dan ook al mee bezig voor komend seizoen. Er wordt namelijk een vacature naar buiten gebracht voor deze functie. Mochten jullie zelf nog een kandidaat weten, is het altijd goed om dat even op tijd te melden. Uiteraard krijgt de trainer hier een bijpassende financiŽle vergoeding voor.
  • Jan Huisman zal ook dit seizoen als leider actief blijven bij het 2e elftal. Wij zijn hier heel blij mee en Jan is zeker een aanwinst voor het elftal!

3e selectie:

• Zoals jullie misschien al wel hebben mee gekregen stopt Berend volgend seizoen als leider/coach van het derde. Nu hebben wij gelijk een goede vervanger gevonden die dat uitstekend over gaat nemen en in kan vullen. Roy Knevelman gaat deze taak op zich nemen en top dat hij dit op wil pakken.

Nu is het van belang, wie kom in welk elftal en wanneer krijgt een ieder dat te horen?

Roy Kamps, Jan Huisman en Roy Knevelman zullen na 15 juni (overschrijvingsdatum) bij elkaar gaan zitten om de voorlopige selecties op papier te zetten.
Deze lijsten zullen dan ook voor 20 juni op de site verschijnen.

Verder zullen Roy Kamps, Jan Huisman en Roy Knevelman elke donderdag tijdens het seizoen om de tafel gaan om de selecties voor elke zaterdag in orde te krijgen.
Wel is het dan belangrijk, dat elke speler van elke selectie op tijd laten weten of hij er wel of niet is op de zaterdagen.
Samen staan we sterk, dus zorg er dan ook voor met elkaar dat we goed communiceren, anders gaat het niet werken!!!

Let de aankomende weken dus nog beter op de stand van zaken via de site !

Roy Kamps
Trainer/coach 1e selectie