Voorlopige Selecties VVN Senioren

VV Noordwolde Senioren Selecties

Zoals afgesproken maken we hierbij de voorlopige selecties bekend bij de Senioren.
Let op! Het gaat hier om de voorlopige selecties.

Hoe naar definitieve selecties:

Het 1e elftal traint tot aan de 1e bekerwedstrijd met een groep van 21 spelers. Vervolgens blijven daar 18 spelers van over en zullen er 3 afvallen naar de 2e selectie.

Het 2e heeft dan een trainingsgroep (vanaf de bekerwedstrijden op papier) van 20 spelers in de voorbereiding. Tot aan de 1e competitiewedstrijd traint het 2e met deze groep. Vervolgens zullen er 4 spelers weer terug gaan naar het 3e elftal en wanneer dat kan, in overleg met de trainer worden mee getraind.
De trainer (zijn we nog mee bezig voor komend seizoen) van de 2e selectie bepaalt in overleg met de leider, wie van de trainingsselectie met het 3e mee gaat spelen zaterdags. Ook hier ben je zelf verantwoordelijk als speler te laten zien dat jij in het 2e hoort. Doordat we ook bij het 2e met een selectiebeleid te werk gaan, kan je het hoogst haalbare nastreven! Zoals we ook op 6 juni hebben besproken! Prestatiegericht willen voetballen.

Het 3e elftal heeft op papier een kleinere groep. Dit komt door dat er een aantal spelers van het 3e mee trainen met het 2e tot aan de 1e wedstrijd van de competitie begint. Hierdoor krijg je een grotere en vooral betere selectie om uit te kiezen bij de trainingsselectie van het 2e. Ook heeft het 3e elftal dan een sterker elftal op de been voor elke zaterdag.
Door dat het 1e elftal 18 man op papier heeft om elke keer mee te trainen, zullen ook daar in de meeste gevallen 14 van overblijven voor de wedstrijden. De andere 4 spelers zullen die zaterdag gaan aansluiten bij het 2e elftal. Hierdoor zullen er weer anderen van het 2e gaan aansluiten bij het 3e elftal. Vervolgens heb je bij elke selectie genoeg spelers en een sterk elftal staan.

Organisatie en afspraken:

Om dit allemaal in goede banen te leiden, hebben de trainers en leiders van elk elftal, elke donderdagavond een overleg. Tijdens dit overleg zullen ze goed gaan kijken wie waar mee gaat doen en hoeveel minuten.

Zoals eerder vermeld, is het dan van essentieel belang, dat elke speler zich dan ook op tijd afmeld bij hun trainer/leider! Alleen dan kunnen wij de hele organisatie tevreden houden en met een goed elftal op pad sturen.

Tijdens het seizoen hebben we altijd met blessures te maken. We vragen dan ook aan iedere speler om er voor elkaar te zijn, om elk elftal te helpen in welke situatie dan ook!
Mochten wij iemand zijn vergeten, die niet bij 1 van de selecties hier boven staat vermeld, geef dat dan even door aan 1 van ons. Wij kunnen tenslotte ook een foutje maken. Voor eventueel andere vragen, zijn wij altijd bereid om het verhaal nog eens toe te lichten.

Wanneer wie traint, krijgt een ieder nog te horen (1e selectie weet dat al) van zijn trainer of leider.

Namens de TC, trainers en leiders,
Jan Huisman, Hans Vos, Roy Knevelman, Wim Mulder en Roy Kamps.

Senioren Selecties Voorbereiding

Tags: indeling | senioren