Afscheid pupillentrainster Anita van Echtelt

Hartelijk dank!

Na 10 jaar met heel veel plezier training te hebben gegeven aan de F-pupillen van Noordwolde, heb ik afgelopen woensdag 17 juni op een leuke manier afscheid genomen van de F-pupillen en hun ouders.
Ik werd verrast met een aantal leuke cadeaus waaronder een map met A-4 tjes gemaakt door de kinderen. Ontzettend leuk maar ook ontroerend om te zien en te lezen wat de kinderen allemaal voor moois geschreven en getekend hebben speciaal voor mij.

Ik wil iedereen hartelijk dank zeggen voor de fijne tijd die ik als trainer van de F-pupillen bij Noordwolde heb mogen beleven. Het zal best even afkicken worden maar gelukkig heeft Noordwolde nog een damesteam waar ik op vrijdagavond mijn energie kwijt kan.
Anita met haar pupillen
Voor zover ik weet is er op dit moment nog geen opvolger gevonden dus belangstellenden voor deze prachtige functie kunnen zich nog melden bij de jeugdcie.

Hartelijke groet en iedereen een hele fijne zomer gewenst!

Anita

Tags: afscheid | pupillen | trainers | trainingen