Noordwoldedag 2015

We hadden er bijna niet meer op gerekend maar door de inzet van een aantal enthousiastelingen konden we ook dit jaar het seizoen weer traditioneel afsluiten met de Noordwoldedag.

Er werd om even na negenen afgetrapt door de E- en F-pupillen. De ene groep begon met het spelparcours terwijl de andere groep aan het 4 x 4 toernooi mocht beginnen. Dankzij de spontane inzet van een aantal ouders verliepen beide gedeelten heel sportief en waren de kinderen lekker bezig. Tussendoor was er voor alle kinderen een lekkere beker ranja en een heerlijk broodje knakworst.

noordwoldedag Ook ontbrak dit jaar het penalty schieten niet en met de gebroeders Tillema om beurten op keep werd er door beide leeftijdscategorieŽn een sportieve strijd gevoerd die uiteindelijk bij de F-pupillen werd gewonnen door Ellen Hofman en bij de E-pupillen was Jan Jonk de trotse winnaar. Na afloop was er nog een verloting waarbij vele kinderen met een leuke prijs naar huis gingen.
Ondertussen waren de D-pupillen en de C-junioren al gestart met hun 7 x7 toernooi. Ook zij sloten af met de penaltybokaal. Hier werd echter geen onderscheid gemaakt tussen de beide leeftijdscategorieŽn en stonden er (helaas) louter en alleen C-ers in de finale die uiteindelijk na een hele spannende reeks voor het 2e jaar op rij werd gewonnen door Niek de Vries.

Tot slot nog even een hartelijk woord van dank aan de heren van de jeugdcie. en aan de dames Tineke Schenkel en Jolanda Vos van de act.cie. Dankzij hun inzet kon er ook dit jaar weer een Noordwoldedag worden gehouden.
Verder hartelijk dank aan Hans Vos voor de catering en hartelijk aan alle ouders die deze dag geholpen hebben om e.e.a. in goede banen te leiden.

Iedereen een hele fijne zomer gewenst en graag in het nieuwe seizoen allemaal gezond weer aan de aftrap!

Tags: noordwoldedag