Meld je aan voor "Pupil van de Week"

VV Noordwolde Pupil van de week
Bij iedere thuiswedstrijd van het 1e van VV Noordwolde wordt een "Pupil van de Week" uitgenodigd.

Wij zijn op zoek naar pupillen die graag een keer in het middelpunt willen staan bij een wedstrijd van het 1e !
Je wordt in de watten gelegd door een ontvangstcomité, krijgt een speciaal tenue aan en mag meedoen met de warming-up! Als de spelers het veld op komen mag je de bal meenemen en de tos bijwonen. De wedstrijd mag je bekijken vanuit de dug-out en in de rust krijg je wat lekkers! De tweede helft ben je ook welkom in de dug-out of je gaat voetballen met je vrienden of bij je ouders staan. Na afloop hebben we nog een verrassing voor je!

Ben jij een pupil die nog nooit "Pupil van de Week" is geweest en je zou dit wel eens willen
zijn ? Vraag je dan aan je ouders om je aan te melden bij Lennart ten Have / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Tags: activiteiten | pupillen