Algemene Ledenvergadering: 6 november !!

VV Noordwolde ALV
Het bestuur van vv Noordwolde nodigt alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden zal worden op vrijdag 6 november in de kantine, aanvang 20.00 uur.

Algemene Ledenvergadering: op vrijdag 6 november wordt vanaf 20.00 uur de jaarvergadering gehouden. Hierbij nodigen we u uit om die bij te wonen. Er gebeurt veel goeds in en rond de club momenteel en tijdens de jaarvergadering wordt daar tekst en uitleg over gegeven. Daarnaast zijn er natuurlijk verplichte onderdelen, zoals genoemd in de volgende agenda.

1- Opening door de voorzitter
2- Mededelingen
3- Verslag Algemene Ledenvergadering d.d. 7 november 2014*
4-Jaarverslag van de secretaris / evaluatie seizoen 2014-2015*
5- Financieel jaarverslag 2014-2015*
6- Verslag kascommissie en verkiezing nieuwe kascommissie
7- Begroting 2015-2016 en vaststelling contributie*
8- Bestuursverkiezing: zoals voorgeschreven door onze statuten treedt het gehele bestuur af, waa rbij de leden zich herkiesbaar kunnen stellen. Voorzitter Peter van der Wal heeft aangegeven te willen stoppen als voorzitter en bestuurslid. De overige bestuursleden, Ko Karssies (penningmeester), Annet Loonstra (secretaris), Tineke Schenkel en Job Havinga zijn herkiesbaar.
Kandidaten voor het voorzitterschap kunnen dat kenbaar maken door dit per mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) of mondeling te melden bij het bestuur.
9- Bemensing commissies. Met name de sponsor- en de jeugdcommissie hebben versterking nodig. Een mooie en nuttige manier om uw vrijwilligersbijdrage te leveren!

Voor de met een * gemerkte agendapunten zijn en vergaderstukken. Deze liggen voor de vergadering klaar.

Komt allen en praat mee over onze club !!

Tags: algemene ledenvergadering | bestuur

bakker blok letens makelaars sponsor vv noordwolde