Opbrengst Grote Clubactie 2015

Grote-Clubactie-VVN
De Grote Clubactie heeft vv Noordwolde dit jaar een bedrag van ruim 656,- opgeleverd.
Dat is helaas zo'n 200,- minder dan vorig jaar terwijl we toen te laat begonnen met het verkopen van loten. Dit jaar zijn de loten op tijd verspreid onder de jeugdleden.

De beloning voor de beste lotenverkoper is dit jaar voor Viggo ten Have. Hij wist maar liefst 39 loten te verkopen. Een prachtige prestatie. Dat geld ook voor de nummers twee en drie, Danil Woltjer met 25 loten en Yoran Zuidema met 22 loten. Zij worden op de voet gevolgd door Michiel Tempel, die 21 loten verkocht.

Qua deelname scoorde E2 het best: 70% van de teamleden heeft loten verkocht. Daarna volgen D2 (63%), E3 (56%) en E1 met 44%. Ook als het gaat om de verkoop per teamlid scoorde E2 het best, gemiddeld 8,8 lot per teamlid. De spelers van E1 verkochten gemiddeld 8,2 lot per persoon en de spelers van D2 7,1 lot.

Het bestuur dankt spelers en leiders die zich hier voor ingezet hebben en hoopt dat volgend jaar meer spelers hun best gaan doen om geld binnen te halen voor de club.

Verder wensen wij allen fijne kerstdagen en een voorspoedig 2016!

Tags: actie | clubactie