Noordwolde jaarafsluiting 2015 groot succes !

VVNoordwolde-Smart-Logo.ORG
Zaterdag 12 december was het weer tijd voor de jaarlijkse afsluiting van 2015.
Na het succes van vorig jaar, had de 1e selectie er weer zin in om met de kantine vrijwilligers er een mooi gebeuren van te maken.

De 1e selectie begon deze dag met een sponsorloop die zeer goed door de groep is opgepakt. De sponsorloop zou eerst op een ander datum plaats gaan vinden, maar doordat de competiewedstrijd werd afgelast, kon het vandaag worden gehouden.
Er werd door iedere speler en ook de trainer voor elke meter gestreden, om een mooi bedrag binnen te halen, voor zowel de club als het trainingskamp voor de 1e selectie.

Vervolgens hebben de heren er samen voor gezorgd, dat er weer genoeg te beleven was voor een ieder in de kantine. Waar vorig jaar nog Henk de Haan van de partij was, werd er dit jaar voor een pubquiz gekozen. De heren die dit hebben opgepakt hebben goed over de vragen nagedacht en een ieder zijn hersenen werden behoorlijk gekraakt. De heren Bas Hoiting en Peter Laning hebben dan ook een top prestatie geleverd om dit programma voor elkaar te krijgen.

Verder was er weer genoeg aandacht besteed aan de catering, door Hans Vos en zijn vrijwillgers. Het 1e elfal kan dit succes ook alleen maar ingang zetten, met behulp van hun.

Wij willen Hans Vos en de andere daarom ook graag bedanken hiervoor!!!

Verder was er tijdens de pubquiz tussendoor een loterij met verschillende prijzen. De mensen gingen zowel met een glimlach als met een prijs naar huis. Dit had mede te maken met het presenteren van de loterij. Dit is dan natuurlijk ook maar aan 1 persoon besteed en dat is natuurlijk Dannick Meima en de trainer assisteerde hem.

Na de loterij waren de andere heren van de 1e selectie aan de beurt om net als vorig jaar andere activiteiten te verzorgen voor de liefhebbers die nog in de kantne waren. Ook dit werd door de heren van de 1e selectie goed opgepakt.

Het bleef nog lang gezellig in de kantine met muziek en wat te drinken. Nu kan ik nog heel wat dingen vertellen over wat voor succes het dit jaar weer heeft opgeleverd, maar dan ben ik nog lang niet klaar.

Wat ik wel kan zeggen is, dat het heel mooi is om te zien, dat zo'n kleine vereniging tot zo iets in staat is om nu voor de 2e keer weer een mooie jaarafsluiting neer te zetten met elkaar! Hier mag de 1e selectie samen met de vrijwillgers die er waren, trots op zijn.

Maar dan nu!

Er is dit jaar ook weer een geld bedrag opgehaald door het 1e elftal. Zo hebben de heren voor de sponsorloop met elkaar binnen 30 minuten een bedrag van 1045 euro binnen gehaald!
Verder hebben de heren met de verloting en de activiteiten een bedrag van 374,50 euro binnen gehaald!
Dat betekend dat er in totaal een bedrag van 1419,50 euro is opgehaald door de heren !!

Nu gaat er een deel naar de club en een deel gaat gebruikt worden voor het trainingskamp in Roden.
Wij willen als 1e elftal graag het bedrag dat wij aan de club gaan geven bekend maken tijdens de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 15 januari 2016.
Graag zien wij u dan ook verschijnen!

Wij willen een ieder graag bedanken die er waren deze avond!

Foto's van de sponsorloop komen later nog op de site.

Fijne jaarwisseling en een sportief 2016!!!

1 team, 1 taak,

Vriendelijke groet,