Indoor Voetbalfun 2016

Zondag 21 februari 2016 organiseert voetbal entertainmentbureau BBFreestyle uit Groningen het Indoor Voetbalfun 2016. Dit wordt een gigantische voetbaldag met verschillende voetbalactiviteiten voor kids van 6 t/m 12 jaar in het Indoor Soccer Centre te Groningen.
De dag bestaat uit; FIFA 16 op één van de Playstations, opblaas voetbalattracties, bubbelvoetbal, paaltjesvoetbal, pannavelden en 5 vs. 5 wedstrijden. Tijdens al deze voetbalactiviteiten zijn 3 van beste freestyle voetballers aanwezig voor freestyle voetbalshows, clinics, 'beat the pro' en de penaltybokaal.
Dit is hét evenement dat de echte voetbalfan niet mag missen! Uitermate geschikt om met uw zoon of dochter naar toe te gaan, maar ook zeker als kinderfeestje.
Meer informatie, zie: www.facebook.com/bbfreestyle (en klik door naar ons evenement!)
Online kaarten zijn te koop via: aanmelden.bbfreestyle.nl.

vv noordwolde

Tags: activiteiten | voetbalschool