35+ Speedsoccer Competitie bij Indoor Soccer Centrum

Indoor Soccer centre logo
Speedsoccer is een nieuwe voetbalvariant waarbij gespeeld wordt op een veld van 15 X 30 meter, omringd door een boarding en volledig overspannen met een net. De bal kan er niet uit waardoor het spelletje superintensief en zeer attractief. Het wordt gepeeld met 4 veldspelers en een keeper. Door de intensiteit is het zinvol met minimaal 6 spelers aan te treden.

De eerste competitieronde begint in maart 2016. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en eindigen rond 22.00 uur. Er wordt gespeeld op 2 velden. De wedstrijden duren 20 minuten en er wordt zonder scheidsrechter gespeeld. Op 1 avond wordt per team 3x gespeeld. Er wordt 1 x per 2 weken gespeeld.

Wat:               35+ Speedsoccer competitie.
Waar:             Indoor Soccer Centre aan de Ulgersmaweg 12 in Groningen.
Tijd:                Vrijdag 19.00 22.00 uur.
Kosten:           325,- per team (5,- per persoon per avond), maximaal 16 teams.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erwin Bloeming via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of telefonisch met 050-2800084.

>> INSCHRIJVEN 35+ SPEEDSOCCER COMPETITIE

Tags: activiteiten | extern | senioren