Indeling E-pupillen seizoen 2016-2017

VV Noordwolde indeling E pupillen
Onze trainers Martin en Jasper zijn met zeer veel enthousiasme en plezier aan het einde van het seizoen aan de slag gegaan met de VV Noordwolde selectie Onder 10. Deze kinderen hebben twee maal samen getraind en twee oefenwedstrijden gespeeld. Hieruit zijn ook 8 pupillen geselecteerd die komend seizoen onze E1 gaan vormen. Zij komen uit in de 1e klasse.

VV Noordwolde E1:
Roon, van G.
Weening, G.J.
Arian Parsa, D.
Kramer, B.
Hoorn, van M.
Luidens, R.M.
Have, ten V.
Schuiling, J.P.

Doordat er gekozen is om dit jaar niet weer te gaan werken met een D7-tal, kwamen we bij de E-pupillen uit op 23 pupillen die ingedeeld moesten worden in de overige teams. Dit zijn er teveel voor twee teams en te weinig voor drie. De jeugdcommissie heeft besloten deze pupillen toch voorlopig te verdelen over drie teams.

Andere jaren hadden we in de zomermaanden en aan het begin van het seizoen nog veel nieuwe aanmeldingen. Deze hebben we toen niet allemaal kunnen plaatsten. Er is daarom voor gekozen om een voorlopige indeling te presenteren, waarbij er ruimte is om mogelijke nieuwe leden nog voor het komende seizoen te plaatsen. Een team gaat de competitie in met bij voorkeur negen pupillen en minimaal acht. Bij geen of te weinig nieuwe aanmeldingen, zal er dus nog geschoven gaan worden.

Het is mede hierdoor niet gelukt om aan de wensen van alle ouders/kinderen te kunnen voldoen. Ouders die hun wensen hebben uitgesproken, hebben wij hierover persoonlijk geïnformeerd. Doordat deze indeling nog niet definitief is, zouden we bij nieuwe aanmeldingen alsnog gehoor kunnen geven aan verzoeken.

Alle teams zullen uitkomen in de 4e klasse. We hebben er bewust nog geen 'nummer' aan gehangen, maar een letter gegeven. Teams zijn gelijkwaardig en wanneer deze definitief worden, geven we ze een cijfer.

Team A:
Jonge, de C.M.S.
Holtvlüwer, N.D.
Moedt, M.L.I.

Met vragen kunnen de ouders terecht bij Jepko van Roond of Lennart ten Have!

Jeugdcommissie VV Noordwolde

Tags: indeling | pupillen