Sportieve en gezellige seizoensafsluiting vv Noordwolde

Noordwoldedag 2016
Zoals op de vele foto's, gemaakt door onze hoffotografe wel te zien is, heeft Noordwolde het seizoen sportief en gezellig afgesloten. Er stonden dit jaar voor alle leeftijdscategorieŽn voldoende activiteiten op het programma en de gehele dag was er op het veld voor de kantine dan ook non stop wel wat te beleven. Verder was het voor het publiek gezellig vertoeven aan de mooie nieuwe picknick tafels.

Traditiegetrouw werd het programma geopend door onze jongste jeugd. Voor hen was er afwisselend een 4 x 4 toernooi en een spelletjesparcours uitgezet. O.l.v. Jepko en Marco werd sportief en lekker fanatiek gevoetbald. Bij de F-ers rolde Sanne v. Gils blij verrast als winnaar van het 4 x 4 toernooi uit de bus en bij de E-ers was dit Milan(?).

Noordwolderdag winnaar E FHet damesteam verzorgde dit jaar i.s.m. de act.cie. het spelletjesparcours. De spelletjes varieerden van koe melken tot blik gooien. Verder konden de kinderen zich uitleven op de stormbaan en mochten er natte sponzen gegooid worden op het hoofd van Tineke. In de kantine kon er gegrabbeld worden, werden de kinderen geschminkt en was er een loterij.

Tegen elven mochten de E- en F-ers penalty schieten. Martin Oltmans en Roelof Bolt waren de te passeren keepers en die hadden bepaald geen makkie. Na een paar leuke finales werd bij de F uiteindelijk Mikai ten Have de winnaar en bij de E de als smurf geschminkte Tomas v. Asselt.

Noordwolderdag winnaar B C DHierna was het de beurt aan de D, C en B-jeugd om hun voetbalkunsten te vertonen. Roy Kamps had voor hen een mooi trainings-/spelparcours uitgezet en o.l.v. een aantal 1e en 2e elftal spelers konden hier de diverse balvaardigheden geoefend worden. Balletje hooghouden, passen, dribbelen maar ook het penalty schieten kon alvast geoefend worden zodat zowel de keepers als de spelers al lekker warm gedraaid waren voor de afsluitende penaltybokaal. Ook hier werd er fanatiek maar sportief gestreden om de felbegeerde penaltybokaal. Bij de D' ers was het Robin Lemstra die de meeste ballen raak schoot, bij de C-ers was het Esmť Slagter die alle jongens het nakijken gaf en ook bij de B-ers hadden de jongens het nakijken en ging Emma Rasker er zeer verdiend met de beker vandoor.

Noordwolderdag winnaar A en SrHet ochtendprogramma voor de jeugd zat er op en 's middags was er een leuk programma voor de A-jeugd en de senioren samengesteld. Deze groep begon met het penalty schieten. Dit keer was de te kloppen keeper, keeperstrainer Iwan Landlust. Deze mocht vol aan de bak en na een mooie finale was het Ewout Boersema die de beker in ontvangst mocht nemen. Hierna stond er een partijtje tunnelvisie voetbal op het program. De spelers droegen hierbij een bril gemaakt van plastic bekers waarvan de bodems waren verwijderd. Lastig om te doen maar vanaf de kant prachtig om naar dit hilarische spel te kijken. Als laatste kon er deze middag een potje voetvolleybal gespeeld worden en ook dit was een groot succes. En dat ook heren zeer creatief kunnen zijn, bleek wel uit een groepje spelers die bij gebrek aan een net m.b.v. een stapel pionnen een eigen veld hadden uitgezet. Zo werd er nog een heel tijdje doorgespeeld en kwam er zachtjes aan een einde aan een leuke en sportieve Noordwoldedag.

De activiteiten commissie bedankt een ieder die op welke wijze dan ook meegeholpen heeft deze dag tot een succes te maken. Mooi om te zien dat zowel de spelers als de begeleiding zo lekker enthousiast bezig waren deze dag en dat is het wat Noordwolde zo'n fijne club maakt, de saamhorigheid met elkaar.
Voor wie er niet bij was of nog even wil nagenieten staan er een aantal foto's op de site en de rest van de foto's zijn te vinden op de facebookpagina van Siena Oosterbeek
Tot slot allemaal een hele fijne zomer gewenst en graag na de zomerstop allemaal gezond weer terug!

(foto's zijn van Siena Oosterbeek)

Tags: noordwoldedag

bakker blok letens makelaars sponsor vv noordwolde