VV Noordwolde is op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers voor haar JO13-1 en JO15-1

VV Noordwolde Jeugdtrainers 2016-2017
VV Noordwolde zoekt (een) trainer(s) voor haar JO13-1 en JO15-1 voor het seizoen 2016-2017. Deze teams trainen op de maandag- en woensdagavond op ons complex net buiten Groningen. Ben je enthousiast en wil je je ontwikkelen als voetbaltrainer, dan is dit misschien iets voor jou.

Onze JO13-1 komt uit in de 2e klasse.
Naast een bescheiden vergoeding, bieden we de mogelijkheid om de KNVB Pupillentrainer cursus te volgen en interne opleidingen en begeleiding.

Onze JO15-1 komt uit in de 4e klasse.
Naast een bescheiden vergoeding, bieden we een interne opleiding en begeleiding. Onder voorwaarden is het mogelijk een cursus te volgen bij de KNVB.

Ben je ge´nteresseerd of wil je wat extra informatie? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Tags: jeugd | trainer | trainers