Stichting Reanimatie Noord Nederland nieuwe hoofdsponsor van VV Noordwolde!

st reanimatie noord nederland shirtsponsor VV noordwolde

VV Noordwolde is zeer trots om te kunnen melden dat er met Stichting Reanimatie Noord Nederland een mooie hoofdsponsor is gevonden !
De komende 3 seizoenen zal deze stichting onder ander op het shirt van ons eerste elftal te zien zijn.

Onderstaand een impressie van het werkveld en de activiteiten van onze nieuwe hoofdsponsor.
Wellicht is een van de cursussen ook iets voor u en/of uw bedrijf ?

Reanimeren kan levens redden!

Ieder uur overlijden in Nederland gemiddeld twee mensen aan een hart- of ademhalingsstilstand. Bij sommige slachtoffers is dit te voorkomen. Als omstanders reanimatie kunnen toepassen, kunnen daarmee levens worden gered; ook uw leven!

st reanimatie noord nederland sponsor vv noordwoldeDe meest voorkomende oorzaken van een hart- of ademhalingsstilstand zijn verdrinking, verstikking, een hartinfarct of een ongeluk met elektriciteit. Het eerste kwartier is hierbij van levensbelang. Thuis, op school, tijdens het sporten of op uw werk: overal kunt u te maken krijgen met een hart- of ademhalingsstilstand. Het duurt vaak ongeveer een kwartier voordat een ambulance ter plekke is. Juist die 15 minuten zijn van levensbelang. Krijgt een slachtoffer in die tijd hartmassage en mond-op-mondbeademing, dan stijgen de overlevingskansen. Wanneer er een AED in de buurt is en iemand kan deze toepassen, wordt de overlevingskans ng groter.

Daarom verzorgt de Stichting Reanimatie Noord Nederland reanimatiecursussen met AED. Reanimeren is eenvoudig te leren! De Stichting Reanimatie Noord Nederland verzorgt reanimatiecursussen voor individuelen, groepen en bedrijven. Wij geven niet alleen reanimatiecursussen in Groningen, maar verzorgen reanimatiecursussen in geheel Noord-Nederland op diverse locaties. Meld u aan en volg een reanimatiecursus in Groningen, Friesland of Drenthe.

Wilt u ook mensenlevens leren redden?
Kijk dan op onze website www.reanimatie-noordnederland.nl en meld u aan voor een reanimatiecursus. Of neem contact op met n van onze medewerkers. Zij zijn van maandag tot en met donderdag van 09.30 - 14.30 uur aanwezig en bereikbaar op 050 - 3674199.

Tags: hoofdsponsor | sponsor