Jeugdtrainingsdagen FC Groningen

fc groningen trainingsdagen
FC GRONINGEN KOMT NAAR CORPUS DEN HOORN!

Wil jij in een FC Groningen trainingstenue leren schieten als Rusnak, dribbelen als Tibbling, passeren als Mahien verdedigen als Hateboer, geef je dan nu op voor acht professionele trainingen. In de leeftijdscategorie van 7-13 jaar kan iedereen zich aanmelden, ongeacht je niveau. De trainingen worden gegeven door echte trainers waarvan je veel kunnen leren. Na de trainingen ontvang je een certificaat en je maakt kans op veel leuke prijzen. Dit is nog niet alles, want op 23 oktober ga jij FC Groningen zelf aanmoedigen in het stadion.

Waar & wanneer
De FC Groningen Trainingsdagen worden aangeboden op vier locaties. De locaties zijn:
- Groningen, bij GRC Groningen vrijdagmiddag/ -avond getraind (start training 17:30 of 19:00uur)
- Annen, bij vv Annen vrijdagmiddag/ -avond getraind (start training 17:30 of 19:00uur)
- Emmen, bij DZOH en SVO BDE zondagochtend (start training 9:30uur)
- Delfzijl, bij NEC Delfzijl  zondagochtend (start training 9:30uur)

Start van de training is afhankelijk van het aantal deelnemers.

De trainingen vinden plaats op de volgende data:

Vrijdag:

23 sept., 30 sept., 7 okt., 14 okt., 4 nov., 11 nov. En 18 nov.

Zondag
25 sept., 2okt., 9 okt., 16 okt., 30 okt., 6 nov. en 20 nov.  (geen trainingen tijdens feestdagen en vakanties)

Deelnamekosten
De kosten om deel te nemen aan de FC Groningen Trainingsdagen zijn 165,- inclusief:
- Een FC Groningen trainingstenue*
- Bidon
- Cerfiticaat van deelname
- Kans op veel schillende prijzen waaronder VIP arrangementen
- Afsluitend toernooi met prijzen
- Gezamenlijk bezoek aan de wedstrijd FC Groningen- AZ (23 oktober 2016). Elke deelnemer krijgt 2 kaarten om samen met een volwassene naar de wedstrijd te gaan.

* Heb je al eerder deelgenomen? Dan kun je je opnieuw aanmelden voor slechts 135 euro. Je ontvangt dan geen trainingstenue.

Aanmelden
Aanmelden kan via www.fcgroningen.nl/trainingsdagen als u nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met Niek Hollewand via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of 050-5878787.

Tags: fcgroningen