Regel nu je vrijwilligersbijdrage !

VV Noordwolde vrijwilligersbijdrage
De eerste wedstrijden zijn inmiddels gespeeld en de competitie is weer van start. Er is door diverse vrijwilligers alweer veel werk gedaan om alles voor te bereiden, maar het wordt nu tijd om de resterende taken in te gaan vullen. Zonder vrijwilligers kan de vereniging niet bestaan !

We hebben met elkaar afgesproken dat ieder lid zich 10 uur per seizoen als vrijwilliger inzet voor de club. Mensen die, om welke reden dan ook, dat niet willen, kunnen deze taak afkopen voor € 50,- per seizoen.

Met dit bericht roepen we een ieder op om aan te geven:
- naar welke vrijwilligerstaak uw voorkeur uitgaat,
- wanneer u beschikbaar bent,
- of u er eventueel alsnog voor kiest om af te kopen.

Voor de goede orde.
Leden of ouders van leden die niet hebben gekozen voor het afkopen van de vrijwilligersbijdrage en die niet reageren op dit verzoek, worden ingedeeld voor een kantinedienst tijdens een thuiswedstrijd van u en/of uw kind.

Onderstaand een overzicht van de vrijwilligerstaken waaruit kan worden gekozen.

• Bestuursfunctie:
    dit najaar stoppen 3 bestuursleden, waaronder de penningmeester (wiens taken overigens opgesplitst zijn en verdeeld over meerder personen). Het bestuur vergadert 1 x per maand en bestaat bij voorkeur uit mensen die ook in een commissie actief zijn.
  • Jeugdcommissie: deze commissie regelt alles op het gebied van de jeugd en komt eens per 6 weken bijeen.
  • Sponsorcommissie: zoekt en werft sponsoren en onderhoud de contacten met de sponsoren.
  • Trainer: de jeugdcommissie is nog op zoek naar een enthousiaste jonge ambitieuze trainer voor de JO13.
  • Coördinator: de jeugdcommissie zoekt ook nog naar een coordinator voor de JO13/JO15.
  • Scheidsrechter / vaste grensrechter: er is een aantal scheidsrechters beschikbaar, maar mensen die dit leuk lijkt om regelmatig te doen zijn welkom. Het incidenteel leiden van een wedstrijd of als grensrechter optreden wordt niet als een vrijwilligerstaak beschouwd. Daarvoor moet het wel om een regelmatige inzet gaan.
  • Kantinedienst: Een kantinedienst is op zaterdag van 8 tot 11 uur of van 11 tot 14 uur, dan wel op een doordeweekse avond.
  • Onderhoudsgroep: nu zet een klein groepje mensen zich in voor het onderhoud van gebouw en velden. Ben je handig en wil je regelmatig klussen doen of schoonmaken? Meld je dan aan voor deze taak.

Wat NIET als vrijwilligerstaak beschouwd wordt, is het rijden met spelers naar uitwedstrijden, het wassen van kleding en incidentele hulp rond wedstrijden of taken die zelf, zonder overleg met het bestuur, bedacht zijn.

Zoals genoemd wordt een ieder die nog niet geregistreerd staat voor een bepaalde taak en die niet reageert op deze oproep, ingeroosterd voor kantinediensten.
Wil je wel kantinediensten doen maar ben je niet altijd beschikbaar ? Laat dan weten welke dagen je niet kunt, dan kunnen we daar rekening mee houden.
De komende wedstrijden vinden al snel plaats (laat even weten als je de komende weekenden niet of juist wel kunt) maar daarna worden de roosters een maand van te voren opgemaakt en verstuurd. Als je geen datums opgegeven hebt waarop je niet kunt en je bent toch verhinderd op een dag dat je ingeroosterd bent, dan dien je zelf een vervanger te regelen.

De gewenste inzet of afkoop kan kenbaar worden gemaakt via een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

We hopen dat iedereen snel reageert zodat we met elkaar onze club draaiende houden !

Met vriendelijke groet
Het VVN-Bestuur

Tags: vrijwilligersbijdrage

bakker blok letens makelaars sponsor vv noordwolde