Beste lotenverkoper 2015 bezoekt Oranje

Grote-Clubactie-VVN
Hieronder een verslag geschreven door Viggo ten Have (JO11-1).
Hij had in 2015 de meeste lootjes verkocht voor de Grote Club Actie en mocht naar een wedstrijd van het Nederlands elftal.

viggo naar  oranje 1

Wat ik heb gedaan.

Eerst werd ik op maandag 10 oktober opgehaald van school door Rita de medereiziger en Veerle de taxi. 'Nou...', zeiden we. 'Op naar Amsterdam.' We kwamen bij de trein, namen afscheid van de taxi chauffeur en liepen er heen. Toen we er eindelijk in zaten reden we weg.
Na twee en een half uur slapen, lezen, praten en kijken waren we er. We stapten uit de trein en gingen in de metro. Toen we er waren wees een man ons de weg. Nou, we liepen goed en toen wisten we het niet meer. Ik zag een bordje en toen wisten we het weer. We liepen goed. Nou, dat dachten we. We vroegen aan een man waar we waren en waar het hotel was. Hij zei dat we de andere kant op moesten lopen dan dat we liepen. We dachten, 'oh, nee...' Hij gaf ons een taxi nummer en liep weg. Wij belden hem en toen moesten we wachten. Eindelijk, hij kwam. Hij bracht ons naar het hotel.
Nadat we de sleutel kregen en de spullen in de kamer hadden gelegd, gingen we naar Nederland - Frankrijk. Er stond een taxi klaar, dus reden we naar de Arena.We spraken af waar we heen gingen als we elkaar kwijt raakten en liepen het laatste stukje.We aten nog een patatje en liepen naar binnen. We werden eerst ontvangen in de Londen-zaal en kregen wat drinken en hapjes. Toen de wedstrijd begon, gingen we naar de plek. Ffuuuutttt!!!!

viggo naar  oranje 2Nederland - Frankrijk
Pogba mooie actie en schiet van afstand. Wat is het...? Goal!!!!! :-(
0-1 Frankrijk. Tuut, rust... Tweede helft... Corner Frankrijk. Wordt goed ingekopt, maar de keeper heeft een goede reactie. Geen goal. :-)
Laatste 10 minuten. Nederland heeft een corner. De bal wordt weggekopt en weer terug gekopt. Jansen volley. Goal? Nee :-(
Lloris heeft hem. Ffuttt, afgelopen!

We gingen met de taxi terug. Nog even wat gedronken en later nog wat gedronken en nog ff gelezen. Oh ja, ik ging ook nog op de foto. Zzzzzzzz!!!!

'viggo naar  oranje 3Goedemorgen', zeiden we. Ik ging nog even douchen en daarna ff kleden. Toen lekker eten en toen naar de trein of toch niet. Nee, naar de metro en dan naar het centrum. We gingen met een boot naar de A'dam-toren en zagen 100 meter boven ons op de toren een schommel. Ik zei, 'daar wil ik in.' We gingen er heen. We moesten wel wat betalen, maar dat ging. We kregen een gratis foto. Toen gingen we met de special lift. We keken omhoog en kregen een lichtshow. Toen we boven waren hadden we een heel mooi uitzicht. Toen gingen we nog verder naar boven. Super mooi was het daar boven. We liepen naar de schommel en gingen er in. Dat was super cool.
Toen we naar de trein liepen gingen we ook nog een cadeau kopen. Toen pakten we de tas en kochten we wat lekkers. We gingen in de trein naar Amersfoort en toen naar Assen. Toen naar Groningen en toen naar Noord Groningen. Daar kwam taxi Lennart ten Have ons op halen en gingen naar huis.

Bedankt oma en VV Noordwolde. het was super leuk. :-)

Viggo ten Have / JO11-1

Tags: loten | oranje

bakker blok letens makelaars sponsor vv noordwolde