Noordwolde 1 organiseert Jaarafsluiting 2016 op 17 december

flyer vvn jaarafsluiting 2016
Beste leden, vrienden, vriendinnen of een ieder die Noordwolde een warm hart toedraagt.

Ook dit jaar organiseert het 1e elftal weer een jaarafsluiting 2016 en wel op 17 december !
Dit jaar hebben wij ook weer een sponsorloop voor het 1e elftal en zijn er allerlei activiteiten op de club.

Verder is er dit jaar voor het eerst een thema aan gekoppeld. Het gaat hier dan wel om het letterfeest.
Dit jaar beginnen we natuurlijk met de letter N van Noordwolde en kan een deelnemer zo origineel voor de dag komen tijdens deze dag.

Een ieder kan als van alles verkleed, als het maar met de letter N te maken heeft, zoals ninja, napoleon, next topmodel of een dier of apparaat met de letter N. Er is ook een jury die uiteindelijk een winnaar zal belonen met een welverdiende prijs!

Het 1e elftal zal ook met leuke opdrachten gaan komen zoals 'doen voor je poen' en er is een mogelijkheid om je stem kunsten te tonen aan de karaokebar van Noordwolde.

Dit jaar zal er ook weer een verloting plaats gaan vinden met verschillende mooie prijzen.
Deelnemende sponsoren zijn: Keurslagerij Kamps, Knols koek, Domino's pizza en nog veel meer...!

Tevens is er snert en rookworst te koop!

Kom dus met zoveel mogelijk mensen naar de club voor een gezellige afsluiting met elkaar, want iedereen is welkom!!!

Ook dit jaar zal er een gedeelte van de opbrengst naar de club gaan en kom dan vooral niet aan met een (te) lege portemonnee!

Sportieve groet,
1e selectie V.V.Noordwolde