Nieuwjaarsborrel gezellig en informatief

VV Noordwolde nieuwjaarsborrel 2017
Zaterdag 14 januari, vond de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van VV Noordwolde plaats. De bijeenkomst werd goed bezocht en in de kantine hing een prima sfeer.

Voorzitter Jan Huisman heette namens het bestuur iedereen van hartelijk welkom. Daarna besprak hij een aantal actuele zaken zoals de ledverlichting om het veld. nieuwjaarsborrel 2017
Het bestuur is hierover in gesprek met de Gemeente Bedum.
Ook is het bestuur op zoek naar een penningmeester. De huidige penningmeester gaat verhuizen en wil het stokje graag overgeven aan iemand die betrokken is bij de club. De voorzitter geeft aan dat het bestuur hard werkt om alles goed te regelen binnen de club maar om dit rond te zetten is hulp van vrijwilligers hard nodig. Er zijn vrijwilligers nodig in de kantine, schoonmaak van de kleedkamers, organiseren van jeugdtoernooien. Kortom een uitdaging om op zoek te gaan naar enthousiaste mensen die iets willen doen voor de club.

Sportief
Onze hoofdcoach Roy Kamps heeft besloten om na drie seizoenen zijn functie neer te leggen. Roy Kamps wil graag een nieuwe uitdaging en dit wordt hem van harte gegund. Roy Kamps is een enthousiaste trainer die altijd voor de club klaar staat. Als nieuwe hoofdcoach heeft het bestuur en de techinische commissie Bennie de Jong uit Groningen aangetrokken.
Het bestuur spreekt verder uit dat het tevreden is met de resultaten van de teams op het veld.

De avond wordt afgesloten met een pubkwis onder leiding van Hans Vos.

Tags: nieuwjaar | receptie