Supporters uit Hilversum komen Noordwolde toejuichen

VV Noordwolde supporters uit Hilversum
Ongeveer 15 jaar geleden kreeg ik, Arno Keimpema uit Hilversum, een voetbalspel van mijn vader voor op de computer.
Je kon zelf een amateurvereniging kiezen om mee te spelen.
Ik koos voor vv Noordwolde en ik nam me toen voor om een keer een wedstrijd van deze club te gaan kijken.
Later kreeg ik nieuwere voetbalspellen zoals Fifa en het oude spel ging in de la.

Vorig jaar in december kwam ik het spel weer tegen en werd ik toch nieuwsgierig naar deze club. Na wat zoekwerk op internet vond ik de vereniging terug in de zaterdag 3e klasse C Noord.

Het wedstrijdprogramma gaf aan dat ze een thuiswedstrijd gingen spelen tegen HFC15 op mijn verjaardag namelijk 25 maart en toen heb ik met mijn pa besloten om deze wedstrijd te gaan bezoeken, ook mijn oom zou meegaan.
Zelf voetbal ik bij Altius uit Hilversum en toevallig moesten we op 25 maart tegen de nummer 2, wij staan bovenaan.
Ondanks dat ik deze wedstrijd graag had willen spelen hadden we deze dag gepland om naar Noordwolde te gaan en daar hadden we toch veel zin in.
's Morgens om 11 uur met de auto vertrokken uit Hilversum, onderweg mijn oom opgepikt die in Beilen woont en om ongeveer 2 uur waren bij de club.
Geweldig weer en we hebben een spannende wedstrijd gezien die ook nog door Noordwolde werd gewonnen met 2-1 dankzij een prachtige vrije trap 5 minuten voor het einde.

Na de wedstrijd nog met enkele mensen van de club gesproken en met elkaar een paar biertjes gedronken.
Al met al hebben we met elkaar een erg gezellige dag gehad en wensen wij vv Noordwolde de nodige sportieve successen.
We zullen de ranglijst in de gaten houden en hopen dat jullie dit jaar nog kampioen worden.

De sportieve groeten vanuit Hilversum
Arno Keimpema

Tags: supporters

bakker blok letens makelaars sponsor vv noordwolde