webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Dorp en club : Noordwolde

VVN-complex
De naam VV Noordwolde voelt soms een beetje misplaatst. Het is namelijk goed zoeken naar spelers uit Noordwolde. Het ligt weliswaar binnen de postcode 9784 en vanaf het veld heb je zicht op de siepel, maar het is niet voor niets dat menig bezoekend team verkeerd rijdt. Het ligt namelijk nogal ver van het dorp af. Zodoende werden in het 'centrum' van Noordwolde laatst nog twee busladingen Nieuwleusenaren afgeleverd. Of ze het laatste stuk dan maar wilden lopen.

Noordwolde mag zich in de handjes knijpen met zo'n club die vooral door 'buitenstaanders' wordt gedragen. Nieuwe inwoners stellen standaard de vraag wat Noordwolde te bieden heeft, en dan hoef je dankzij de VV geenszins met een mond vol tanden te staan. Na dit succesvolle seizoen kan je zelfs verkondigen dat 'we' bovenin de derde klasse meespelen. Noordwolde moet ook de enige club zijn waar zowel sporter als vogelaar aan z'n trekken komt, dankzij de weidevogels.

Afgelopen zaterdag lag het sportcomplex dankzij de gunstige windrichting weer eventjes tegen het dorp aangeplakt. Moeiteloos kon je via de schelle luidsprekers het toernooiverloop volgen. En door de gelijktijdige openstelling van de kerktoren zag je een groepsdans op een kwart bunder worden uitgevoerd. Voetbal zonder voetbal bleek minstens zoveel kijkplezier op te leveren. Tot een uur na middernacht produceerden de speakers geluid dat min of meer aan muziek deed denken, inmiddels begeleid door gezang. Daarna was de viering van dit succesvolle seizoen klaar. Of gaven de luidsprekers definitief de geest.

Mark Reysoo


Tags: VVN1

 

sportfysiotherapie lewenborg sponsor vv noordwolde

unive groningen sponsor vv noordwolde

IsoBakker Isolatie en Brandpreventie sponsor vv noordwolde

vaatstra installatiebedrijf bedum sponsor vv noordwolde

Jarigen - GEFELICTEERD !
 
Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2