Seizoen 2016-2017 weer leuk afgesloten

Noordwoldedag 2017Afgelopen zaterdag was er de jaarlijkse Noordwoldedag waarmee we elk jaar weer het voetbalseizoen afsluiten. Er was een leuk programma samengesteld en we hadden er met zijn allen zin in. Een klein beetje jammer dat het weer niet helemaal meewerkte maar ondanks een wat druilerig regentje mochten we toch nog heel wat jeugdspelers verwelkomen en konden we om 9.00 uur van start met de E- en F-pupillen. Voor hen was een spelparcours uitgezet en stond er een 4x4 toernooitje op het programma. De kinderen vermaakten zich prima en hoefden zich geen moment te vervelen want was er buiten al voldoende te beleven aan sport en spel binnen was er nog een grabbelton, konden ze geschminckt worden, was er een ballonnenclown en kon er een gokje gewaagd worden bij het enveloppenspel. De tijd vloog voorbij en voor we t wisten was daar dan al het penalty schieten. Met Martin en Roelof om beurten op doel werd er fanatiek gestreden om de zo fel begeerde penaltybokaal. Bij de F-ers werd deze gewonnen door Len v.d. Wal en bij de E-ers wist Coen de Jonge er het meesten in te schieten.
Noordwoldedag1Noordwoldedag2
Hierna mocht de oudere jeugd los en onder de bezielende leiding van Roy Kamps en zijn spelers werd er een leuk voetbalparcours afgewerkt waarbij diverse voetbaltechnieken aan bod kwamen Ook deze teams sloten af met de penaltybokaal en kreeg het publiek een aantal leuke en spannende finales te zien. Bij de D-ers was Michel Eggens de winnaar, bij de C-ers, Stijn v.d. Horst en bij de B-ers was dit Jelle v.d. Horst. Foto's van alle winnaars zijn te zien op de facebook pagina van vv Noordwolde.

Nadat het ochtendprogramma voor de jeugd was afgesloten, waren de senioren aan de beurt. Zij begonnen met het penaltyschieten. Martin stond wederom op doel maar moest het dit keer in zijn eentje klaren en dat was een pittige klus want er waren een aantal prima schutters bij. Marco Vos bleek na een mooie en spannende finale uiteindelijk de beste schutter en mocht de trofee in ontvangst nemen. Hierna mochten de senioren zich uitleven op het pannaveld, bij het voetvolley en het twinvoetbal. Bij dit laatste spel zaten 2 spelers d.m.v. fietsbanden aan elkaar vast en werd een 4x4 wedstrijdje gespeeld. Hilarisch om te zien maar zeer lastig om te doen. Complimenten overigens aan Sander die ervoor zorgden dat alles keurig doordraaide en een ieder lekker aan de bal bleef deze middag.
Dat voetbal een teamsport is, bleek ook vandaag maar weer want je kunt als activiteitencie. wel van alles bedenken maar zonder de hulp van alle enthousiaste dames- en heren senioren, leden van de j.c. , en de mensen van de kantine hadden wij dit zeker niet klaargespeeld dus allen bij deze heel hartelijk bedankt! Mochten er overigens nog mensen zijn die het ook leuk lijkt om zo af en toe eens een leuke activiteit voor de club te organiseren, dan ben je van harte welkom in de activiteitencie.!
Rest mij iedereen nog een hele mooie zomer te wensen en hopen wij jullie allen gezond en wel weer terug te zien bij de aftrap van het nieuwe seizoen!

Tags: noordwoldedag

bakker blok letens makelaars sponsor vv noordwolde