webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Voetbalmiddag van drie kleine dorpen

VV Noordwolde 2 en 3
Ons tweede speelde zaterdag 7 april tegen Godlinze 2. Als ik het goed begrijp is dit team op dit moment het enige seniorenteam . In het grijze verleden speelde ons eerste regelmatig tegen de Noordgroningers. Vaak waren dat boeiende wedstrijden , waar de winst niet bij voorbaat voor Noordwolde was. Het is het lot van vele kleine dorpen, dat samenvoeging nodig is. Bij de jeugd was er een samenwerkingsverband met Holwierde, maar op dit moment niet meer. Dit tweede elftal kon het niet bolwerken tegen ons tweede en verloot met 8-1. Na een oproep voor een scheidsrechter was Hans Vos bereid gevonden om deze sportieve wedstrijd te fluiten.

Tegelijk met het eerste speelde ons derde tegen een gemeentegenoot, namelijk de sv Onderdendam. Gelukkig geeft de gemeente Bedum ook deze dorpsclub bestaansrecht ! Ook dit team speelde ooit in de eerste klasse GVB, en in die periode ook tegenstander van ons eerste. Een paar jaar geleden speelde men nog in de standaardklasse, nu in de reserveklasse. De wedstrijd eindigde met een korfbaluitslag, namelijk 8-4. Hier was Sander Oosterbeek de leidsman.
Beide wedstrijden werden op het tweede veld gespeeld, waar sinds kort lichtmasten staan. Het is de bedoeling dat er binnenkort ook licht uit kan komen ! En als dat klaar is dan kunnen we het volgende seizoen daar dankbaar gebruik van maken ! Geweldig natuurlijk dat de gemeente dit mogelijk heeft gemaakt.


Tags: VVN2 | VVN3

 

sportfysiotherapie lewenborg sponsor vv noordwolde

unive groningen sponsor vv noordwolde

IsoBakker Isolatie en Brandpreventie sponsor vv noordwolde

vaatstra installatiebedrijf bedum sponsor vv noordwolde

Jarigen - GEFELICTEERD !
 
Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2