FIFA18 toernooi op 4 mei

fifa18 toernooiOp vrijdag 4 mei, in de meivakantie, organiseert SV Bedum een FIFA18 toernooi voor de jeugdleden van SV Bedum en vv Noordwolde.

Het toernooi wordt gespeeld in de kantine van SV Bedum. Het begint om 13.00 uur en rond 17.00 uur zal de finale gespeeld gaan worden.
Inschrijfgeld voor het toernooi is EUR 5,00 per persoon.
Het maximum aantal deelnemers is 80 en hierbij geldt vol = vol !

Het toernooi zal georganiseerd worden door FC Groningen-partner Bundled. Zij zullen 16 PlayStation-consoles in de kantine van SV Bedum opstellen waar de strijd op gestreden gaat worden. Namens FC Groningen is ook één van hun twee eSporters, Nick den Hamer of Absalom Warkor, aanwezig die voor FC Groningen uitkomen in de eDivisie.

De winnaar van het FIFA18-toernooi bij SV Bedum plaatst zich voor de grote finale van de FC Groningen eSports-Cup op zondag 27 mei 2018 aanstaande in het Noordlease Stadion!

Tags: jeugd | toernooien