Vergeet SponsorKliks niet bij uw Sinterklaasaankopen!

VV Noordwolde SponsorKliks
De VV Noordwolde heeft zich aangemeld bij SponsorKliks in de hoop wat extra inkomsten te genereren.

Bij SponsorKliks heeft VVN een speciale pagina met ruim 100 webwinkels. Door je online aankopen via deze pagina te doen help je de VVN.
Vanaf nu kun je met je online aankopen geld verdienen voor de VV Noordwolde ! En het mooie is: het kost jou niets extra !

Op a“SponsorKliks,lle pagina's van de VVN-website vind je linksboven banner van SponsorKliks. Als je op deze banner klikt, kun je bij meer dan 100 grote webshops aankopen doen. Van elke aankoop via de pagina ontvangt de VV Noordwolde een (kleine) commissie.
Reserveer je bijvoorbeeld een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel je online een pizza of andere maaltijd via Justeat.nl, dan ontvangt de VV Noordwolde € 1,- voor de clubkas, terwijl het jou niets extra kost !

Het kost je dus geen cent !
Vanaf nu kun jij de VV Noordwolde dus sponsoren. Ook met kleine bedragen, want elke euro kan de VVN goed gebruiken.
Via SponsorKliks kun je aankopen doen bij onder meer MediaMarkt, V&D, Zalando, Wehkamp, KLM, Essent, KPN, Booking.com en Bol.com etc. etc..
Je aankoop doe je gewoon via de website van de online winkel van jouw keuze. Er verandert voor jou verder helemaal niets !

Wil jij de VV Noordwolde gratis sponsoren met je online aankopen ?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks-banner op de website van de VV Noordwolde of direct via de speciale VVN-pagina bij SponsorKliks.
Voor jou een kleine moeite, voor de VVN directe inkomsten.

Start nu met sponsoren en klik HIER om online te shoppen !

Ben je nieuwsgierig naar de VVN opbrengst tot nu toe ? Klik dan HIER !