Inzameling lege cartridges en toners

recycle lege cartridges
Er lag inmiddels een hele partij lege toners en cartridges in de kantine en nadat deze door een aantal ouders gesorteerd waren, zijn deze ingeleverd bij legecartridge.com.
Nu blijken echter niet alle lege cartridges en toners geschikt voor recycling. Een groot gedeelte van hetgeen was ingeleverd kwam helaas niet op de vergoedingenlijst voor en moest uiteindelijk toch via de gemeente worden afgevoerd.
Dus daarom hierbij het vriendelijke verzoek even de vergoedingenlijst op de site www.legecartridge.com te raadplegen alvorens je lege toners/cartridges aanbiedt.

Als alles volgens de vergoedingenlijst vergoed wordt, heeft de eerste zending € 80,50 opgebracht !
Dit kost behalve een klein beetje moeite verder helemaal niets en brengt toch een leuk centje voor de club op.
Dus hartelijk dank aan diegene die verzameld en ingeleverd hebben !