webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Nieuwjaarsreceptie met extra ALV !

VV Noordwolde ALV
Het bestuur van vv Noordwolde wenst u fijne Kerstdagen en een goede jaarwisseling en nodigt u uit voor de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 11 januari as. in de kantine vanaf 19.30 uur.

Aansluitend is er een extra Algemene Ledenvergadering.
Daarvoor doet het bestuur een
DRINGENDE OPROEP !

Geacht lid van de vv Noordwolde,

Het bestuur van onze vereniging prijst zich gelukkig met het feit dat velen zich wekelijk inzetten om onze leden te laten voetballen. Gelukkig hebben alle teams weer een leider, kunnen alle teams trainen en draait de kantine. Maar met name op bestuurlijk niveau is er sprake van onderbezetting.

Nu de penningmeester/secretaris Keimpe de Vries tijdens de onlangs gehouden Algemene Ledenvergadering (ALV) aangegeven heeft dat hij wil stoppen als bestuurslid, zijn er helemaal te weinig bestuursleden. Voor de drie overblijvende leden wordt de belasting te groot om dat lang vol te kunnen houden. Enkele mensen hebben wel aangeboden om werkzaamheden te doen om de penningmeester en de secretaris te ontlasten, maar dan nog zijn er mensen nodig die toe willen treden tot het bestuur, met name een secretaris en een penningmeester.

Zonder bestuur kan een vereniging niet bestaan en daarom deze oproep aan de leden om zich beschikbaar te stellen voor een bestuursfunctie. Zoals gezegd wordt een groot deel van de taken van de penningmeester en van de secretaris uitgevoerd door anderen, dus dat maakt de taak lichter. Er wordt ongeveer 1 keer per maand vergaderd dus dat is ook geen enorme belasting.

Onze club kan ook niet bestaan zonder kantine. Nu twee leden van de kantinecommissie er mee gaan stoppen, zoeken we ook dringend mensen die mee willen helpen de kantine goed te laten draaien.

Dus als je wat tijd hebt en onze vereniging wilt helpen voort te bestaan, meld je dan aan voor een bestuursfunctie of voor de kantinecommissie. Voor informatie daarover kun je terecht bij Peter van der Wal (06-10981302) of bij Henk Hoiting (06-10568296).

Het bestuur.
december 2012

 

sportfysiotherapie lewenborg sponsor vv noordwolde

unive groningen sponsor vv noordwolde

IsoBakker Isolatie en Brandpreventie sponsor vv noordwolde

vaatstra installatiebedrijf bedum sponsor vv noordwolde

Jarigen - GEFELICTEERD !
 
Binnenkort !
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2