8 mei: Demonstratietraining KNVB

Woensdag 8 mei 2013 :
Demonstratietraining KNVB-trainer +
manier van trainen binnen VVN.

Beste leden, ouders/verzorgers, jeugd trainers, jeugdleiders en andere belangstellenden,

Binnen de jeugdcommissie wordt momenteel hard gewerkt aan het opstellen van een jeugdbeleidsplan. Een jeugdbeleidsplan laat heel kort samengevat zien wat men kan verwachten van de voetbalclub en wat er van hen verwacht wordt.
Wat ook onderdeel uitmaakt van dit plan, is de wijze van training geven met daarin een duidelijk ontwikkelde structuur. Dit moet voor de jeugdtrainers een leidraad worden binnen de vereniging voor hun trainingen. Niet alleen wordt hiermee de (veelal jonge) jeugdtrainer van de club een handvat geboden voor het geven van trainingen, maar wordt er ook structuur gebracht in de trainingen, lopend door de gehele jeugdopleiding.

KNVB demonstratietraining

Programma 8 mei 2013:

17.45 uur aanwezig in kantine
18.00 uur Praktijk Demo-training
19.00 uur Pauze
19.15 uur Nabespreken training
19.45 uur Nader te bepalen thema
20.30 uur Einde

Zo wordt er per team (F-pupillen, E-pupillen, D-pupillen etc.) een planning gemaakt wat voor de jeugdtrainers dient als leidraad en handvat voor hun trainingen. In deze planningen wordt aangegeven wat er per leeftijdscategorie geleerd dient te worden en op welke wijze dit kan.

Om u inzicht te geven in hoe dit allemaal gaat verlopen en te laten zien wat er gebeurt binnen deze planning e.d. willen wij u allen graag uitnodigen voor een demo- training op maandag 25 maart, gegeven door een KNVB gecertificeerde trainer, aan de hand van een opgestelde planning voor de F/E-pupillen. Na afloop van deze training zal er in de kantine aan de hand van een presentatie verder ingegaan worden op het geheel.
Niet alleen de trainers, maar ook leiders, ouders, leden en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Zo kunnen we laten zien hoe en wat we willen gaan doen binnen Noordwolde voor de jeugd.

Namens de jeugdcommissie,

Wim Mulder