Hoofdveld wordt aangepakt

hoofdveld noordwoldeDe aanleg van een kunstgrasveld in Bedum in de komende zomermaanden, pakt waarschijnlijk ook gunstig uit voor vv Noordwolde. De toplaag van het oude veld in Bedum gaat, zo is de bedoeling, gebruikt worden om het hoofdveld van Noordwolde te verbeteren. Dit is één van de uitkomsten van het overleg van het bestuur met de wethouder sportzaken van Bedum. Het hoofdveld van Noordwolde is erg neerslaggevoelig en wordt snel afgekeurd. De toplaag van het hoofdveld in Bedum is van goede kwaliteit. Door de bovenlaag van het hoofdveld van Noordwolde te verwijderen en te vervangen door die toplaag wordt ons veld aanzienlijk verbeterd.

In eerste instantie was het de bedoeling om die toplaag uit Bedum op te slaan en pas in 2014 te benutten voor het veld in Noordwolde. Maar omdat de opslag van grond milieutechnisch lastig is, wordt nu geprobeerd om de grond uit Bedum deze zomer al aan te brengen. Dit betekent dat, als de gemeente het voor elkaar krijgt, het hoofdveld van Noordwolde voor het begin van het volgende seizoen aanzienlijk verbeterd is. Niet alleen de toplaag wordt aangepakt, ook de omheining en de betegeling rond het veld wordt dan meegenomen.

bakker blok letens makelaars sponsor vv noordwolde