Ook deze week inhaalwedstrijden

inhaalwedstrijden
Het is ook deze week weer druk met de nodige inhaalwedstrijden.

VV Noordwolde 1 speelt dinsdagavond de uitwedstrijd tegen Westerlee. Westerlee staat laatste en zal echt punten willen pakken. Noordwolde staat op de 14e plaats met een onderling verschil van 4 punten ! De laatste wedstrijden heeft ons 1e wisselvallig gespeeld. De ploeg is duidelijk op zoek naar vorm. De volle winst en 3 punten zouden ons 1e goed uitkomen. Het belooft een spannende pot te worden.

VV Noordwolde A1 speelt dinsdag thuis tegen Roden A1.
Ons A1 staat op de 2e plaats met 16 gespeeld en 37 punten, 1 punt minder als koploper De Pelikanen. Roden staat op de 5e plaats met 31 punten. Het belooft een mooie wedstrijd te worden aangezien de belangen groot zijn voor beide teams. Wordt zeker geen makkie voor ons A1!

VV Noordwolde C1 speelt dinsdagavond de uitwedstrijd tegen Haren.
Het verschil tussen beide ploegen is groot. Noordwolde staat op de 3e plaats met 35 uit 13 en Haren op de 7e plaatst met 15 uit 13. Ons C1 kijkt echter naar boven en wel naar koploper Kloosterburen C1 die 37 uit 15 hebben. Winst is dus echt gewenst om de koloper te achterhalen. Zet hem op team !

Op woensdagavond speelt VV Noordwolde 2 de thuiswedstrijd tegen The Knickerbockers 8.
OK, makkie denk je dan, maar feit is dat TKB8 op 8 staat met 13 uit 13 en Noordwolde, een na laatste, op plek 11 met 9 uit 14. Ons 2e zal toch nog wat punten willen sprokkelen en waarschijnlijk is dit een van de tegenstanders waartegen dit moet gaan gebeuren.
Begrijpelijk dat onze mannen wel enige support kunnen gebruiken !