Concept-indeling Jeugd 2013-2014 (A/B/C/D)

VV Noordwolde indeling jeugd 2013-2014
De Jeugdcommissie heeft op basis van de huidig bekende situatie een concept-indeling 2013-2014 gemaakt voor de A, B, C en D categorieŽn.

Het is altijd weer een hele puzzel om de teams compleet te krijgen met voldoende spelers om de competitie op een juiste manier te beginnen. Dit jaar is het ons ook weer gelukt om, in overleg met trainers en leiders, te komen tot een concept indeling voor de A, B, C en D jeugd. We willen echter nogmaals benadrukken dat het om een concept-indeling gaat.

In het overzicht staan nog spelers waarvan wij begrepen hebben dat ze mogelijk vertrekken of stoppen. Tot op heden hebben deze leden zich echter (nog) niet officieel afgemeld bij de ledenadministratie. Ze staan derhalve in het overzicht maar worden niet meegeteld.
Mocht hier iets niet juist zijn, dan onze excuses en graag een belletje of mail naar de Jeugdcommissie.

Verder hopen we natuurlijk dat er zich nog weer nieuwe leden aanmelden de komende tijd. Door nieuwe aanwas kunnen er verschuivingen moeten plaatsvinden. Indien dit aan de orde is zal de Jeugdcommissie dit zo spoedig mogelijk aan iedereen bekend maken.

Voor de E en F jeugd hadden we ook een concept-indeling klaar, alleen zijn er nadien een redelijk aantal mutaties binnen gekomen. Hierdoor is deze concept-indeling op dit moment nog niet te geven, maar hier wordt keihard aan gewerkt.

Al met al hopen we de teams op een juiste wijze te hebben ingedeeld, zodat er ook voor jullie een uitdagend en sportief seizoen 2013-2014 inzit.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan kunt u deze kenbaar maken via een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Namens de jeugdcommissie,
Arjan van der Vinne

bakker blok letens makelaars sponsor vv noordwolde