Traditionele afsluiting met Noordwoldedag

Noordwoldedag
Door enige miscommunicatie leek het er even op dat er dit jaar geen Noordwoldedag zou komen maar enkele weken geleden is een kleine groep mensen toch met elkaar om de tafel gaan zitten en hebben binnen een zeer kort tijdsbestek een programma in elkaar gedraaid.
Tot aan vrijdagavond bleef het nog spannend of het allemaal wel door kon gaan want wat hadden de weergoden na zo'n vreselijke natte vrijdag voor ons nog in petto.
Maar de weergoden bleken ons goedgezind want vrijwel de gehele zaterdagochtend bleef het droog en zelfs de zon liet zich regelmatig zien. Het was mede hierdoor dan ook een gezellige drukte bij Noordwolde en dat niet alles via het spoorboekje verliep werd door de zon en het enthousiasme van de kinderen weer goed gemaakt.
toys2play vv noordwolde
Voor alle teams was er een 4 x 4 toernooi en voor de pupillen teams was er een spelparcours waarbij er behalve ballen dit keer ook eieren in het rond vlogen. Tussendoor was er gelegenheid om mee te doen aan de enveloppenactie waar dit jaar vele mooie prijzen te winnen waren. De opbrengst was vrijwel geheel voor de onkosten van deze dag en we hebben funnyrent sponsor vv noordwoldezelfs nog een klein bedrag overgehouden waardoor we dit jaar niet bij de penningmeester aan hoeven te kloppen. Dit hebben we ook mede te danken aan onze vriendelijke sponsors Toys2Play en Funnyrent.

Op een paar enthousiaste ouders na werd dit keer nagenoeg de gehele dag alles begeleid door spelers van de A- B- en C-junioren waarvoor hartelijk dank want zonder hun inbreng hadden we echt niets kunnen beginnen. Het was daarom heel jammer dat het uitgerekend 's middags tijdens hun eigen activiteiten begon te regenen en dat er vanwege het Bedrijvenvoetbal in Bedum erg weinig belangstelling was. Dat gaan we volgend jaar zeker goedmaken !

Dan was er dit jaar voor de diverse leeftijdscategorieŽn uiteraard ook weer de penaltybokaal. We zouden hiervoor een jeugdkeeper van FC Groningen krijgen maar die raakte helaas een paar dagen voor tijd geblesseerd. Gelukkig waren Kars, Julian en Patrick bereid om hem waar te nemen en dat deden ze prima. Met name complimenten aan Julian die zich spontaan aanbood om bij de C-ers te keepen zodat de penaltybokaal voor hen ook door kon gaan.
De winnaars waren dit jaar: Michel Eggens bij de F-pupillen, Yoran (?) bij de E-pupillen, Wilco Lenting bij de D-pupillen, Patrick(?) bij de C-junioren, Max Doornenbosch bij de B-junioren en Wouter Dijkstra bij de A-junioren.
Er waren nog wel een aantal enthousiaste jongens aan het voetvolleyballen maar van een echt toernooi was helaas wegens te weinig belangstelling geen sprake waardoor de te winnen taart redelijk eerlijk onder de aanwezigen is verdeeld.
Ik wil iedereen hartelijk danken voor haar/zijn bijdrage aan deze dag en wens iedereen een hele fijne en zonnige vakantie toe.

P.S. Zouden de mensen die nog leuke foto's hebben van de Noordwoldedag, deze aan de webmaster willen toesturen?

Anita van Echtelt