Vrijwilligersbijdrage belangrijk voor de VV Noordwolde

VV Noordwolde vrijwilligersbijdrage
Beste leden en/of ouders,

In de afgelopen twee jaar heeft bestuur van vv noorwolde de vrijwilligers regeling ingesteld.
Elk lid dient 10 uur aan vrijwilligers bijdrage te leveren, indien verhinderd om welke reden dan ook zal 50 euro moeten worden betaald. Zonder deze inzet en/ of bijdrage kan de club niet functioneren.

In de afgelopen twee jaar hebben velen hun ingezet geleverd en anderen hebben dit afgekocht door middel van de 50 euro te betalen.
Er blijken altijd achterdeurtjes te zijn en dat is een van de redenen voor ons om jullie bijdrage inzichtelijk te maken.

Deze brief is aan die leden gericht waarvan wij geen inzicht hebben over hun bijdrage.

De kantine commissie heeft de meeste behoeft aan hulp, de leden die nog geen bijdrage hebben geleverd worden uitgenodigd om te reageren en tegelijk kenbaar te maken welke data en dagdelen men ingeroosterd wil worden.

Wij verzoeken u om te reageren wanneer we u ten onrechte hebben aangeschreven wanneer u al een taak vervult binnen de club.

Zoals gezegd de grootse nood c.q. behoefte ligt bij de kantine werkzaamheden.
U kunt kiezen uit twee opties , u laat zich in roosteren voor de ochtend, van 8 tot 13 uur of u kiest voor de middag van 13 tot 19 uur (de tijden zijn afhankelijk van het wedstrijdschema).
M.a.w. wilt u twee dagdelen of 4 halve dagdelen aangeven waarop jullie in dit komend voetbalseizoen ingeroosterd willen worden.

Ps. Het bestuur van de v.v. Noordwolde heeft zich ten doelgesteld deze vrijwilligers regeling van af heden adequaat te controleren op u bijdrage .

VVN-bestuur
Peter Dijkstra