Kledinglijn VV Noordwolde vernieuwd !

Sporthuis WinsumHallo sportvrienden,

VV Noordwolde kledingDe VV Noordwolde heeft een vernieuwde eigen kledinglijn opgezet in samenwerking met VVN-sponsor Sporthuis Winsum.

Bekijk hier wat er momenteel allemaal te bestellen is !
Als je iets bestelt van de VVN-kledinglijn ben je goedkoper uit, want je krijgt een mooie korting van Sporthuis Winsum.
Wat ook heel mooi is, is dat je de club financieel steunt. De club krijgt namelijk een leuke vergoeding per verkocht item.

Hoe bestel je iets ?
Het is eigenlijk heel simpel.

In de mail geef je aan wat je wilt bestellen van de clublijn + in welke maat + of je er een opdruk op wilt hebben (bijvoorbeeld: je naam achter/voor-op het trainingspak, je initialen, favoriete rugnummer enz.). Op de gehele clublijn is dit allemaal mogelijk (zie extra kosten op clublijn).
Het VV Noordwolde logo zit overal bij de prijs inbegrepen !
Zodra ik je mailtje ontvangen en gelezen heb, krijg je een bevestigingsmail terug van mij met het totaal bedrag + rekening nummer.
Hou er rekening mee dat het minimaal 1 week duurt, voordat je bestelling klaar is.

Als je verder nog vragen hebt mail mij gerust, ik zal je mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Sportieve groet,
Erikjan Buiten