Extra ledenvergadering op 7 maart

VV Noordwolde ledenvergadering
Op vrijdag 7 maart zal er een extra ledenvergadering van vv Noordwolde gehouden worden. Reden hiervoor is dat er op korte termijn een nieuwe voorzitter gevonden en benoemd moet worden. Peter van der Wal heeft al eerder aangekondigd dat hij dit najaar wil stoppen, maar ziet zich om gezondheidsredenen genoodzaakt het voorzitterschap met onmiddelijke ingang neer te leggen.

Gelet op de omvang van het huidige bestuur, zou het wenselijk zijn als er naast een voorzitter, meer bestuursleden bij komen. Dit zal dan ook het belangrijkste onderwerp zijn van de extra ledenvergadering.

Gelet op het belang van het versterken van het bestuur, worden hierbij alle leden opgeroepen om mee te denken aan een oplossing en aanwezig te zijn bij de ledenvergadering op 7 maart, te beginnen om 20.00 uur in de kantine.