Veiling VV Noordwolde op 24 mei !!

VVN veiling 24 mei 2014DIENSTEN- en GOEDERENVEILING VV NOORDWOLDE OM DE CLUBKAS TE SPEKKEN OP 24 MEI.

Om de financiŽle positie van de club te verbeteren wordt er momenteel druk gewerkt aan de organisatie van een dienstenveiling. Het is de bedoeling dat ieder lid een dienst of goed aanbiedt dat verkocht kan worden en eventueel geveild op 24 mei. Omdat jeugdleden andere capaciteiten hebben dan volwassenen, is de actie opgesplitst in verschillende deelacties.

Voor meer info bekijk de VVN Veilingsite !

Voor de jongste leden (E- en F pupillen) wordt er een sponsorloop georganiseerd. Deze pupillen dienen op zoek te gaan naar sponsoren die een bedrag betalen voor elk gelopen rondje. De datum voor deze sponsorloop moet nog vastgesteld worden. De activiteitencommissie zal deze actie organiseren.

Van de oudere jeugdleden (van D pupillen tot en met de A-junioren) wordt verwacht dat zij een dienst bedenken en deze verkopen aan mensen uit hun eigen omgeving. Voorbeelden zijn het wassen van een auto, gras maaien, heg knippen voor een familielid, buren of andere kennissen. De opbrengst van deze vorm van "heitje voor een karweitje"is dan voor vv Noordwolde. Het is ook mogelijk om als team iets te organiseren, bijv. samen auto's wassen bij een supermarkt. Jeugdleden kunnen ook in hun eigen netwerk iemand benaderen die een dienst of goed beschikbaar wil stellen voor Noordwolde.

Senioren, oud leden en andere mensen die onze club willen steunen, stellen een dienst of goed beschikbaar die vermeld wordt op de website van Noordwolde en waar andere op kunnen bieden. Daarvoor worden ook ondernemers in Zuidwolde, Noordwolde, Bedum en Beijum benaderd in de hoop dat die ook goederen of diensten ter beschikking stellen. Via de website kan op deze diensten en goederen geboden worden. Uiteindelijk worden deze tijdens de veiling die op 24 mei gehouden gaat worden, gegund. Dit om een zo hoog mogelijk bod op een dienst of goed te krijgen.

Voor het welslagen hiervan is het niet alleen belangrijk dat iedereen iets aanbiedt, maar ook meewerkt aan de communicatie: zorg er voor dat iedereen in je omgeving de site van vv Noordwolde bezoekt om te kunnen bieden op de aangeboden diensten. Alsmede dat er een grote opkomst is bij de veiling. Dan zal er ook een verloting zijn om via een rad van fortuin de kleinere aanbiedingen te verloten. Ook hiervoor is een grote opkomst belangrijk. Er wordt nog gezocht naar een publiekstrekker voor de veilingdag.

Inmiddels is er een groep mensen bereid gevonden om deze actie uit te voeren. Deze groep bestaat uit mensen die contactpersoon zijn voor een team en mensen die zich los van een team in gaat zetten voor deze actie. De contactpersonen zullen hun team binnenkort informeren over de actie en de benodigde materialen uitdelen.

Weet u al een dienst of een artikel dat u inbrengt voor de veiling? Geef het door aan Henk Hoiting via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.