Bijeenkomst Jeugdafdeling op 14 mei

VV Noordwolde jeugdbijeenkomst
Geachte jeugdleiders en -trainers van VV Noordwolde,

De jeugdcommissie (JC) nodigt hierbij alle jeugdleiders en –trainers van VV Noordwolde uit voor een jeugdbijeenkomst op woensdag 14 mei aanstaande.
Plaats van handeling is de kantine en het aanvangstijdstip is 20.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst wil de JC graag het lopende seizoen tot nu toe evalueren en een globale schets geven van de plannen voor het komende seizoen.

De voorbereidingen met betrekking tot de nieuwe teamsamenstellingen en de toewijzing van trainers zijn in volle gang. Wij willen nu ook zo snel mogelijk in kaart brengen over welke jeugdleiders en –trainers we het komende seizoen kunnen beschikken en welke voorkeuren de huidige jeugdleiders en -trainers voor het nieuwe seizoen hebben.

Ook willen we graag feedback ontvangen over de gang van zaken in het lopende seizoen. De JC wil graag inzicht krijgen wat er leeft onder de jeugdleiders om daar het komende seizoen rekening mee te houden met het jeugdbeleid.

Het is niet de bedoeling dat we uitgebreid over individuele teamgebeurtenissen gaan praten. Voor individuele teamzaken op technisch gebied kan de Jeugdcoördinator aangesproken worden, voor alle andere zaken een lid van de JC.

We zouden het erg prettig vinden dat alle jeugdleiders en –trainers deze avond aanwezig kunnen zijn. Mocht dat toch niet het geval zijn dat vragen we of je je via een e-mail aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. zou willen afmelden.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn en je weet nu al dat je volgend jaar geen jeugdleider meer wilt zijn, dan vragen we je ook om dat voor 14 mei aan de JC bekend zou willen maken.

Met vriendelijke groet,
Namens de Jeugdcommissie