webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

VVN Thuistoernooien een groot suc6 !

VV Noordwolde toernooien
Hallo Sportvrienden !

De thuistoernooien van de VV Noordwolde zijn helaas alweer achter de rug. Ook dit jaar is het weer gelukt om voor onze jeugd- en seniorenteams een geweldige leuke voetbaldag te organiseren !

Onderstaand een kort verslag van de verschillende toernooien.

Foto Krien Kuper Senioren toernooi2 juni: Krien Kuper toernooi
Op 2 juni begon het eerste thuistoernooi voor de senioren. Een dag die begon om 7:00 uur met gelukkig heel veel zon. Om 13:00 uur ging het toernooi van start. We hadden 8 leuke teams bijelkaar kunnen krijgen, waarmee we een geweldige middag hebben gehad en waar de nieuwkomer VV Zuidhorn 2 net het toernooi had gewonnen, met strafschoppen op het laatst. Na de prijsuitreiking konden de teams even lekker wat gaan eten en zich klaarmaken voor de wedstrijd van het Nederlands elftal. Met een vol geladen kantine, ging de wedstrijd van start. De dag kon al niet meer stuk en op dat moment won het Nederlands elftal ook nog eens met dikke cijfers, nou dat was genoeg aanleiding om helemaal los te gaan op het feest, wat we daarna nog als extra hadden georganiseerd met als gast Dj Richard Voogd. Het feest was een geweldig succes, er kwamen tientallen mensen op dit feest af, wat echt een enorm kik was natuurlijk. Rond half 4 was het feest afgelopen en moest er nog even worden afgebroken. Dit was grappig genoeg klaar toen het buiten weer licht begon te worden -:p. Maar na zo'n geweldige dag, dan denk je echt niet meer aan de tijd. De kantine heeft ook op volle toeren gedraaid en er was een geweldig omzet binnen gehaald van 4 cijfers, wat helemaal super is. Kortom een geweldige 1e toernooidag!!

9 juni: F, E en D toernooi
Foto's 9 juni thuistoernooi VV NoordwoldeOp 9 juni stond het volgende toernooi op het programma voor F, E en D. Op deze toernooi dag zat het weer helaas niet zo goed mee, veel wind en af en toe een sputter. Maar we lieten ons niet kennen en we gingen gewoon door. Bij de ingang hadden we een hele mooie ballonen boog hangen, waar de bedoeling dat je de ingang duidelijk kon zien. Maar door de harde wind, kon je er niet zomaar erin lopen, maar moest je grappig genoeg als een limbo danser eronder doorgaan, om toch binnen te komen. We begonnen die ochtend met de F teams om 9:00 uur. Hier kwamen veel teams op af en was het ook een gezellig volle boel. Ook voor onze kabouters hadden we op het laatste moment nog een leuk toernooi voor kunnen organiseren, wat een geweldig gezicht was. Rond 11 uur was dit toernooi afgelopen en was er de prijsuitreiking. Ons F1 team speelde een sterk toernooi en waren 1e geworden onder leiding van Mada Miesen (zie stukje op site), van harte gefeliciteerd allemaal, die beker hebben jullie dik verdiend! Daarna ging het E toernooi van start. Helaas kwam er 2 teams niet opdagen, maar dat mocht de pret niet derven. De teams die er wel waren, speelde een geweldig toernooi en hadden het enorm naar hun zin. Er werden sportieve wedstrijdjes gespeeld en de glimlach was bij elke speler te zien op het gezicht. Toen de wedstrijdjes waren gespeeld, was er nog de uitreiking waarbij onze teams 2e en 3e zijn geworden, echt grote klasse!! Tenslotte waren de D teams aan de beurt. Hierbij kwam helaas 1 team niet opdagen, maar er waren gelukkig nog genoeg andere teams. Het was een enorm spannende middag, want de teams waren enorm aan elkaar gewaagd en iedereen wilde natuurlijk de 1e prijs meer naar huis hebben. Er werd hevig gestreden en uiteindelijk was de finale wedstrijd tussen Noordwolde D1 en RZW Baflo D1. Na een zenuwslopende wedstrijd won Noordwolde D1 het toernooi en gingen die met de grote beker en de 1e plaats, tevreden naar huis.

16 juni: C en B toernooi
Op het laatste toernooi dag mochten onze C en B team, het opnemen tegen andere clubs. Helaas door een aantal afmeldingen van de A teams, moesten we deze helaas afzeggen. Rond 9 uur ging het C-toernooi van start, toen de grootste regenval over was. Voor ons C team stond een grote uitdaging te wachten, want sommige tegenstanders speelde iets hoger dan ons, maar daar lieten we ons niet door bang krijgen. De 1e wedstrijd tegen CVVB C2 werd heel mooi gewonnen met 1-0. Toen daarna kwam Ommelandia C1 en dat was een vrij pittige, maar iedereen in het elftal speelde goed samen en er kwam mooie acties van onze kant. Helaas ging het af en toe ook even mis en kwam de tegenstander tot scoren, maar met een 4-0 verlies tegen een tegenstander die bijna hoofdklasse speelt, hadden ze het in mij ogen geweldig gedaan! Even later gingen we tegen CVVB C1 voetballen met een oud speler Rick Schuurman in het team. Dit was een leuk potje voetbal waarbij de stand na 20 min op 0-0 bleef. Als laatste stond de De Held op ons te wachten, tegen dit team was het lastig voetballen en zonder je eigen keeper, was dit moeilijk. Maar iedereen deed zijn enorme best en met een maar 5-0 achterstand, deden ze het allemaal fantastisch! Toen kwam de zon eindelijk een beetje te voorschijn en hadden we een geweldige middag gehad, waarbij ons B elftal goed voetbal heeft laten zien die middag. Helaas werden hun niet 1e maar de sfeer was echt geweldig en dat is natuurlijk enorm belangrijk.

Wij willen graag alle spelers en leid(ster's)er's bedanken voor hun inzet tijdens de wedstrijden.
Natuurlijk wie we ook niet mogen vergeten zijn de vele scheidsrechters, kantine vrijwilligers en de rest van de ploeg, die allemaal hebben geholpen hebben om dit mogelijk te maken. Heel erg bedankt voor jullie hulp en enorme goeie inzet bij de thuistoernooien.
Wij als toernooi commissie hopen dat jullie genoten hebben en op leuke toernooi dag terug kunnen kijken, wij in ieder geval wel.

Volgend jaar gaan we weer enorm ons best doen, om weer net zo'n leuk toernooi te organiseren!

Foto's zullen ook op de site komen te staan, van deze toernooi dagen.

Met sportieve groet,
Erikjan Buiten, Hielke vd Vuurst en Koen van Zwieten
Toernooicommissie VV Noordwolde

Tags: VVN1 | wedstrijdverslagen

 
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2