webmaster-email1
Wedstrijden-zwart
Leiders-zwart
Trainingen-zwart
VVN1
VVN2
VVN3
VVN35
VVN Dames
JO19-1
JO17-1
JO15-1
JO13-1
JO13 2
JO11-1
JO11-2
JO9-1
jo8 1 geel
KNVB
VI-matchcenter
lid worden1
VVN-webshop
Bedum Skills
fc groningen
junior club fc groningen

Wintercup 2012-2013 wordt opgestart

Wintercup 2012-2013
H toppers van VV Noordwolde !!

Na een beetje een teleurstellende, maar hele leuke wintercup vorig jaar, ben ik nu opnieuw weer druk bezig met een hele grote groep  vrijwilligers van allemaal verschillende voetbal verenigingen hier in het noorden, om voor jullie weer een leuke en ook spannende wintercup te organiseren dit jaar !

Ik heb er inmiddels weer een aantal vergaderingen op zitten, waarin we het volop over de ontwikkeling hebben gehad in de wintercup, om het ieder jaar weer nog leuker en beter te krijgen. Iedere club en ik ook heeft nu het aantal teams doorgegeven, wat gaat mee doen komende wintercup. Er doen dit jaar maar liefst weer 10 clubs mee en heel veel teams. We hebben alle teams zo ingedeeld, dat je in een eerlijke poule komt, met teams van ongeveer dezelfde klasse waarin je nu ook speelt in de competitie. We zijn nu al een heel eind met het indelen van de wedstrijden in de verschillende zalen en dat zal snel bekend worden gemaakt, dus hou de site goed in de gaten!

Wintercup wisselbekerOok deze wintercup is er natuurlijk weer die mooie en grote wisselbokaal beker te verdienen, voor de club die de meeste punten weet binnen slepen en 1e komt te staan. Vorig jaar heeft CVVB deze beker gewonnen, omdat ze 1e zijn geworden.
Nu vind ik het eigenlijk persoonlijk weer de hoogste tijd, dat deze beker weer een mooi plekje krijgt in onze kantine! Natuurlijk is winnen niet het aller belangrijkste, maar vooral dat je lol hebt met je team genootjes en ook met je leider, tijdens het spelen van de wintercup wedstrijdjes in de zaal in de winter.

Zodra ik meer info heb over de wintercup, zal ik dit natuurlijk gelijk aan jullie laten weten!

Met sportieve groet,

Erikjan Buiten
wintercupcommissie VV Noordwolde

 
Het weer in Noordwolde
Buienradar 1
Buienradar 2